PHP ontwikkelaars ook in februari weer welkom bij True

Gepost op door Bas

In de maand februari zijn AmsterdamPHP en CakePHP-NL weer te gast bij True. Woensdag 13 februari is de eerste CakePHP-NL meeting geweest en donderdag 21 februari zal er weer een AmsterdamPHP meeting gehouden worden.

CakePHP-NL
CakePHP core-developer Marc Ypes organiseerde een zeer geslaagde kickoff meetup. De meetings van CakePHP richten zich op ontwikkelaars die gebruikmaken van het CakePHP framework en zijn bedoeld om kennis en enthousiasme over het framework te delen. Gastspreker Cees-Jan Kiewiet gaf een boeiende presentatie over het gebruik en de mogelijkheden van WebSockets met CakePHP in combinatie met Ratchet.

Wil je de volgende CakePHP-NL meeting bijwonen? Houd de meetup pagina dan goed in de gaten!

AmsterdamPHP
AmsterdamPHP richt zich op PHP ontwikkelaars in Amsterdam. Een bloeiend PHP developer klimaat en het delen van kennis zijn de belangrijkste drijfveren voor dit initiatief.

Tijdens de meetup op 21 februari zal Matthias Noback duiken in de wereld van de template engine Twig. Matthias zal laten zien waar Twig zijn flexibiliteit, veiligheid en snelheid vandaan haalt.

Meer informatie over de Amsterdam-PHP meetup lees je hier.

Managed hostingprovider True draagt initiatieven van software gebruikersgroepen een warm hart toe. Omdat True online omgevingen dicht tegen de applicatie aan opzet en beheert is het belangrijk de ontwikkelingen van de software en applicaties in de gaten te houden. Naast het hosten van het digitale platform biedt True ook regelmatig een podium voor bijeenkomsten waar de nieuwste softwareontwikkelingen gepresenteerd en besproken worden.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.