True sponsor Kings of Code 2011

Gepost op door Bas

Back-end developers opgelet! Kings of Code 2011 komt er aan. En True is hier natuurlijk bij. De conferentie vindt plaats op maandag 20 september in Felix Meritis te Amsterdam. Voorafgaand aan de conferentie, zaterdag 18 en zondag 19 september, vindt er een ‘Hack Battle’ plaats.

True is partner op dit event aangezien we altijd op zoek zijn naar de beste samenwerking tussen applicatie en hostingplatform.

Deze week stellen we een aantal korte vragen aan Sam Wierema, een van de initiatiefnemers van Kings of Code, tevens leaddeveloper van Twitter Counter.

Wat is Kings of Code?
Kings of Code is een eendaagse conferentie waarin je in een dag workshops en lezingen krijgt op over verschillende aspecten en talen waar een backend developer mee te maken heeft. Het is georganiseerd door The Next Web en het is alleen bedoeld voor developers (we laten recruiters, marketeers en wannabees buiten de deur). Naast inspirerende hard-core tech lezingen die je op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen is het ook een dag om te praten met mensen met dezelfde passie.

Wie mogen Kings of Code niet missen?
Echte backend developers die coden helemaal te gek vinden.

Er is ook een Hack Battle, kan je daar wat meer over vertellen?
De Hack Battle vindt plaats in het weekend voor de conferentie. Tijdens de Hack Battle wordt er in teams gestreden wie zich het aankomend jaar de echte Kings of Code mag noemen. Zaterdag en zondag hacken en ‘s avonds presenteren wat het team gemaakt heeft. De jury bepaalt welke teams ook op maandag tijdens de conferentie mogen presenteren en het uiteindelijke winnende team: de Kings of Code. Je kan je nog opgeven als team!

Speciaal voor onze development relaties biedt True een interessante korting. De normale prijs is EUR 295,- voor een full conference pass inclusief de Hack Battle. Wanneer je je als klant van True opgeeft betaal je EUR 195,-

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.