Tweakers.net lanceert vernieuwde site Tweakers 7.0

Gepost op door Annechiene

De vernieuwde site die Tweakers vandaag heeft gepresenteerd, is de grootste verandering in de geschiedenis van deze site en de eerste grote verbouwing sinds 2007. De website heeft een vernieuwde lay-out waarin eenvoud centraal staat. De focus van de website ligt nu vooral op de inhoud, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Het uitgangspunt voor het Tweakers 7-project was de organische groei die de site had doorgemaakt de afgelopen jaren, waardoor de logistiek binnen de site aan vernieuwing toe was.

Een team van vijftien ontwerpers en ontwikkelaars heeft twee jaar gewerkt om deze verbeteringen te realiseren en leggen alle verandering uit in onderstaande video:

Tweakers, de online techcommunity van Nederland, vertrouwt al sinds juni 2001 zijn uptime en datacenterdiensten toe aan True. Samen zorgen wij ervoor dat de online omgeving constant bereikbaar is. De uptime van de site is onder menig gebruiker zelfs zo bekend dat het ‘even kijken of Tweakers wel up is’ voor vele tweakers dé manier is om te zien of hun internetverbinding nog up is.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.