Beschikbaarheid

Binnen het schaalbare ontwerp van Highlander is continuïteit maximaal ingepast. Alle uitwijkmogelijkheden zijn afgestemd om de kans op uitval van uw online activiteiten te minimaliseren. Want uiteindelijk draait het om de continue ontwikkeling van uw online business.

Altijd ruime capaciteit

Overcapaciteit

Binnen iedere laag is redundancy ingebouwd. True houdt altijd ruime capaciteit aan om onderdelen naar een standby-omgeving te kunnen migreren. Op het gebied van netwerk, hardware en capaciteit aan supportengineers.

Restore

Restore

Uw data en configuraties worden verdeeld over meerdere servers. Dit biedt de mogelijkheid uw volledige omgeving direct op een andere server live te brengen en de verzoeken gewoon af te blijven handelen. Zonder downtime.

Live migraties

Continuïteit

Het Highlander platform is zodanig ingericht dat alle onderdelen gemigreerd kunnen worden binnen het platform. Ook tijdens onderhoud of verhuizing van een virtuele server blijft deze gewoon doordraaien.

Deploy releases

Deploy. GO.

Door de flexibele opzet kan er binnen no-time een omgeving ter beschikking worden gesteld om uw release uit te rollen. Een representatieve omgeving of een virtual dedicated server met al uw voorkeurconfiguraties komt daarmee direct tot stand.