Uw server software gemigreerd in 3 stappen

Analyse, migratie en optimalisatie

True biedt volledige ondersteuning bij de migratie van uw omgeving. Daarbij worden alle benodigde configuraties aangepast voor een perfecte afstemming op de hostingomgeving.

De migratie van uw data geeft ons tevens de gelegenheid uw hostingomgeving te analyseren en eventuele discrepanties aan te stippen. Daarbij wordt onder andere gekeken naar de mogelijkheid tot het toepassen van accelerators en preparsers, naar optimale caching en de complexiteit van directories. Ook wordt de web- en databaseserver getuned.

Hierna wordt gezamenlijk de omgeving getest. Indien alle scenario’s positief zijn getest, wordt de DNS omgezet. Met als resultaat een migratie zonder downtime én een geoptimaliseerde omgeving.

Uitgebreide installaties

Alle software installaties en configuraties zijn mogelijk bij True

Alles wordt geïnstalleerd

We willen dat u zich kan focussen op de core business, niet op het installeren en configureren van software. Daarom installeert True alle software waarvan documentatie beschikbaar is. Dat scheelt u weer kostbare tijd.

Nog voor live gaan benchmarks definiëren

Benchmark

U wilt natuurlijk niet voor verassingen komen te staan als u live gaat. Hoeveel bezoekers kan uw nieuwe omgeving aan nadat de volledige omgeving is ingericht? True kan alvast benchmarks definiëren om u een houvast te geven.

Uw oplevering centraal opgeleverd door één contactpersoon

Centrale oplevering

Voor de oplevering krijgt u een technisch contactpersoon die u tijdens de volledige implementatie begeleidt. Alle communicatie wordt centraal bijgehouden en is door iedereen van uw organisatie webbased in ons control panel in te zien.

...met speciale nazorg

Uw omgeving onder de loep van een tweede support engineer

Second opinion

Na de livegang laten we uw omgeving niet met rust. Uw applicatie kan zich wellicht nog beter instellen op zijn nieuwe omgeving. Een tweede support engineer neemt vanuit zijn invalshoek uw omgeving nog eens kritisch onder de loep.

Na installatie blijft uw configuratie centraal bewaard

Documentatie

Uw configuraties blijven binnen ons systeem centraal bewaard. Waardoor de specialisten altijd overzicht hebben. Configuratie items kunnen worden gespecificeerd, gecontroleerd en wijzigingen worden gemonitord.