Diepgaand onderzoek

True heeft 13 jaar ervaring met het optimaliseren van hostingomgevingen. Ervaring waar de vernuftige configuratie van onze monitoringssystemen op zijn gebaseerd. Natuurlijk checken we of uw servers bereikbaar zijn of niet. Daarnaast worden trends, patronen, prestaties, capaciteit en logs bekeken. Omdat een probleem binnen een hostingomgeving niet altijd een-dimensionaal is aan te wijzen.

De True supportdesk krijgt bericht op het moment dat gezonde waardes overstegen worden. Een specialist onderzoekt direct waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. We lossen het op of nemen contact op om samen met uw developers verbeteringen door te voeren.

Het gedrag van uw omgeving 24x7 inzichtelijk

Nauwkeurige monitoring voor uw prestaties

Prestaties mogen niet achter blijven

Een optimale synergie tussen applicatie, software, storage en infrastructuur. Daar doen we het voor. Als er ergens een blokkade optreedt, heeft uw hele ecosysteem daar last van. Met verminderde prestaties tot gevolg.

Uw hostingomgeving schaalt automatisch mee

Uit uw jas groeien

Alle hostingomgevingen worden op maat ingeschaald. Samen met u stellen we waardes in. Bij overschrijding wordt hier melding van gemaakt en nemen we contact met u op. Uitbreiding is dag en nacht in te regelen met de True supportdesk.

Monitoring met externe logsevers, om oorzaken te kunnen achterhalen

Wat is er gebeurd?

Om oorzaken te achterhalen gaan we terug in de tijd. Externe logservers zijn hiervoor ingericht. Zo kunnen relevante acties, die tot verminderde prestaties of incidenten hebben kunnen leiden, worden opgespoord.

Monitoring met geoptimaliseerde scripts voor uw eigen applicaties

Eigen applicaties doen ook mee

Ook als uw applicatie een specifieke monitoringmethode vereist kan True ondersteunen. Geoptimaliseerde scripts zorgen dat essentiële onderdelen van uw applicatie ook 24×7 in de gaten worden gehouden.