Altijd op zoek naar de beste synergie

Prestaties optimaliseren gaat niet over één nacht ijs. Het is een continu proces van relevante data verzamelen, meten, reviewen en de juiste verbanden leggen.

True kan bogen op jarenlange ervaring en beschikt over doorontwikkelde meetmiddelen. Hierdoor zijn wij in staat uitleg te geven waarom uw servers onvoldoende presteren wanneer ze piekverkeer moeten verwerken. We laten zien waar en hoe het beter kan. Zodat u een investering in additionele hardware langer kan uitstellen.

Het wegnemen van oorzaken

incidentregistratie binnen uw hostingomgeving

Causaal verband

Na incidenten binnen een hosting omgeving zoeken we naar de oorzaak. Tevens worden incidenten geregistreerd welke niet direct een aanwijsbare oorzaak hebben. Zo kunnen we patronen met mogelijk nadelige gevolgen eerder ontdekken en verhelpen.

Uw server uitgebreid geanalyseerd

Uitgebreide analyses

Elk detail wordt bijgehouden. Van de reads, de writes tot het CPU en geheugen gebruik. Alles om gefundeerd aan juiste knoppen te draaien. U ziet welke specifieke onderdelen de grootste impact hebben op de prestatie van applicaties en websites.

Applicaties renderen maximaal

Alleen de beste software wordt toegepast

Software maakt het echte verschil

Of het nou gaat om IIS, Apache en Nginx webservers, SQL-database optimalisatie, webcaching of de keuze van te gebruiken file systemen. True past de beste configuraties toe om de beste mogelijkheden van de software te benutten.

Met een support SLA wordt uw server direct geoptimaliseerd

Standaard optimalisaties

Servers met een support SLA worden tijdens de installatie gelijk geoptimaliseerd. Bij True stoppen we niet voordat alles op de server perfect is afgesteld op uw applicaties. En er significante snelheidswinsten worden behaald.