3W Real Estate

“Bouwen aan vertrouwen staat bij ons dagelijks centraal en een goede IT-omgeving is daar cruciaal in”

Daarom zien we de samenwerking met True ook als partnership. Ze doen wat wij zoeken; goed luisteren naar onze situatie. Onze data groeit met de dag en je wilt een IT-partner die daarin met je meedenkt en met adequate oplossingen komt.’

3W Real Estate partnership met True

Let op! Per 1 juni is True Workspace onderdeel van Pink Elephant. Lees op deze pagina wat dit voor jou als Workspace-klant betekent.

Logo van Pink Elephant
3W Real Estate partnership met True

Aan het woord is Frank Verkennis, manager Finance & Control bij 3W real estate. 3W is een creatief ontwikkelaar die aangename ontmoetingsplekken creëert in stedelijke gebieden.

‘Het fundament van 3W ligt in Limburg, daar ging de eerste schop in de grond en inmiddels werken we landelijk aan grote projecten. Ons hart voor Limburg maakt dat we daarom hier ook nog altijd mooie projecten doen. Wanneer er voor ons een mogelijkheid is om kwalitatief iets toe te voegen dan doen we dat.’ Een mooi voorbeeld hiervan is het woningbouwproject in het Sphinxkwartier in Maastricht waar we nieuwbouwwoningen realiseren in een mix van appartementen, penthouses en stadswoningen met tuin.

Beste werkgever in de vastgoedsector

Frank: ‘In 2018 zijn we door Management 500 uitgeroepen tot beste werkgever in de vastgoedsector en daar zijn we best trots op. Een team van 25 gedreven professionals werkt elke dag met veel plezier aan mooie vastgoedprojecten. Daarbij denken we vanuit de gebruiker en niet vanuit de stenen. Dat is echt een andere bril, die een andere denkwijze vraagt, welke kan leiden tot andere keuzes maar in elk geval resulteert in projecten waar de markt om vraagt. We kunnen zeggen dat we hiermee een waardevol track-record van mooie projecten hebben opgebouwd.

Sterk is onze uitgebreide kennis van de retailbranche. Een dynamische sector die de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zo worden winkelgebieden getransformeerd naar multi-functionele urban districts waarbij wonen een steeds dominantere plek zal innemen. Ons team heeft een creatief voorstellingsvermogen, het op tijd zien van marktontwikkelingen zorgt ervoor dat we interessante oplossingen bieden voor binnenstedelijke vraagstukken. Steden zijn nooit af, wij zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet.’

3W groeit, dit vraagt om een efficiënte overlegstructuur

3W groeit, zowel in projecten maar ook in organisatie. Frank: “Ons kantoor in Amsterdam groeit nog steeds, dit vraagt om intensieve samenwerking en een efficiënte overlegstructuur. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat er op het vlak van IT een uitdaging ligt. Voor ons moest het mogelijk zijn dat we met onze twee vestigingen (Maastricht en Amsterdam) snel en efficiënt onze communicatie kunnen inrichten. Er is bovendien zoveel mogelijk op IT-gebied, dat je zelf onvoldoende kunt beoordelen welke oplossing voor jou het beste is. Dan wil je samen met een deskundige partner aan tafel zitten om dit te bespreken. Horen als iets niet geschikt is en ervoor zorgen dat ik begrijp waarom niet. De no-nonsense aanpak van True is prettig. True spreekt duidelijke taal en dat werkt voor ons.’

Skype for Business, overal snel en makkelijk toegang

Als voorbeeld. In de agenda staat voor morgen een werkoverleg van 10.00-12.00 op locatie Amsterdam. Je zet de wekker een uur eerder, want met een beetje pech zit je morgenvroeg 3 uur in de auto vanuit Maastricht richting Amsterdam. Onderweg nog wat belletjes; er wordt je naar bestanden gevraagd die je ’s avonds op de mail zal zetten. Eenmaal terug is het vaak te laat om nog naar kantoor te gaan. Een productieve en effectieve werkdag kun je het niet noemen. Dan rijst vanzelf de vraag “Hoe zou dat met behulp van een slim ingerichte IT-omgeving beter geregeld kunnen worden?.”

Frank vervolgt: ‘True heeft Office 365 met Skype for Business (Teams) bij ons geïmplementeerd. Waardoor we toch het face to face werkoverleg hebben, maar zonder verlies van tijd door de reisafstand. Ook hebben al onze medewerkers nu altijd en overal snel en makkelijk toegang tot applicaties en bestanden vanaf verschillende devices.’ Zo kunnen wij onze klanten optimaal bedienen en zijn daarmee een professionele en betrouwbare partner.

Persoonlijk True-gezicht

Is het dan allemaal rozengeur en maneschijn? ‘Nee, natuurlijk niet’, zegt Frank. ‘Ook hier is er weleens een storing geweest. Dat het vervolgens snel wordt verholpen door True is pure winst. De IT moet gewoon werken; want als het niet goed werkt dan zorgt dat voor irritatie op de werkvloer. Op zo’n moment wil je niet bellen naar ‘een systeem’, maar jouw True-gezicht persoonlijk spreken. Zaken doe je immers met mensen, in True hebben we die persoonlijke IT-partner zeker gevonden.’

http://www.3wrealestate.nl
Vestigingslocaties: Maastricht en Amsterdam

“Bouwen aan vertrouwen staat bij ons dagelijks centraal en een goede IT-omgeving is daar cruciaal in”

Frank Verkennis, Manager Finance & Control

Ook klant worden van True Workdpace Zuid, aarzel niet en neem contact met ons op!

Bel 043 88 000 88 of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.
Terug

Offerte

3W Real Estate3W Real Estate
Terug

    Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.