Accountify brengt accountantskantoren verder naar cloud

Accountify nieuwe speler accountants- en administratiebranche
Accountify nieuwe speler accountants- en administratiebranche
Home / Blog & Nieuws / Cloud / Accountify brengt accountantskantoren verder naar cloud

In de cloud werken met je huidige kantooromgeving en gebruik blijven maken van je bestaande (offline) softwareoplossingen. Voor zowel kleine, middelgrote als grote accountants- en administratiekantoren wordt dit nu mogelijk met Accountify, een online kantooromgeving die 24/7 vanaf iedere locatie en device te benaderen is.

Bekijk onze Managed Workspace dienst

In eigen tempo naar de cloud

“Om verschillende redenen kunnen de administratie- en accountantskantoren nog niet volledig naar de cloud. Het kan zijn dat de leverancier van de administratiesoftware nog geen cloudvariant heeft, of dat er onlangs grote investeringen zijn gedaan om de software lokaal te blijven draaien”, vertelt Taco Arends, implementatie-consultant bij Accountify.

Met Accountify kunnen accountants- en administratiekantoren zelf bepalen welke applicaties als eerst in de online kantooromgeving komen te staan. Arends: “Zo kunnen de kantoren in eigen tempo naar de cloud”.

Applicaties die al volledig cloudgericht zijn, zoals Office 365, zijn via het platform gemakkelijk te onsluiten. “Zo onstaat er een hybride cloud situatie van applicaties die nog lokaal op een server of device staan, en applicaties uit de cloud. Een perfecte tussenstap”, aldus Arends.

Mocht het kantoor de lokale software willen hosten in een cloudomgeving, dan is dat ook mogelijk. “We kunnen alle kanten op met deze oplossing. Keuzevrijheid en flexibiliteit staan op de eerste plek”.

Verandermanagement

Volgens Arends is er bij Accountify ook aandacht voor verandermanagement: “In de cloud werken is de eerste stap naar een toekomstbestendig kantoor, maar het gaat wel over meer dan alleen technologie”.

Om die reden werkt Accountify met twee verschillende soorten consultants: een consultant voor het technische vraagstuk, en een consultant voor het menselijke vraagstuk. Samen zorgen zij ervoor dat de technologie daadwerkelijk landt binnen de organisatie, en dat de kantoren zo efficiënt mogelijk met hun klanten kunnen samenwerken.

Technologiepartner

Het platform wordt technisch beheerd door True. Hierdoor kunnen klanten van Accountify rekenen op een hoog beveiligingsniveau.

Arends: “Waar en op welk device de medewerkers ook werken, er blijven geen restjes achter op je computer of op die van een klant. Documenten worden daarnaast veilig opgeslagen”.

Ook het verlenen van toegang en het toevoegen van nieuwe gebruikers wordt eenvoudig.”Medewerkers hoeven niet meer tig gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden. Dankzij de single-sign on functionaliteit is inloggen op Accountify eenvoudig. Onder de motorkap worden de gebruikersrechten en gebruikersprofielen goed ingeregeld volgens een vierogenprincipe. Nieuwe gebruikers zijn snel toe te voegen dankzij een handige provisioningtool die door True wordt geleverd”, aldus Arends.

Van registreren naar adviseren

Volgens Arends helpt Accountify de administratie- en accountantskantoren met digitaal transformeren:

“Alles wat de komende jaren geautomatiseerd kan worden, wordt geautomatiseerd. Dit geldt zeker voor het samenstellen van jaarrekeningen en het voeren van administraties, wat nu nog voor veel kantoren productiewaarde heeft. Accountify biedt de kantoren een mogelijkheid om de volgende stap in digitalisering te zetten. Door de inzet van het online Accountify platform, onze verandermanagement coaches en een optimale implementatiebegeleiding is je kantoor in relatief korte tijd operationeel en klaar voor de toekomst”.

Bekijk ook onze hybrid cloud dienst.

True Ligan
Managed hosting sinds 2000
Terug

Offerte

Accountify brengt accountantskantoren verder naar cloudAccountify brengt accountantskantoren verder naar cloud
Terug

  Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Terug

  Contact

  Accountify brengt accountantskantoren verder naar cloudAccountify brengt accountantskantoren verder naar cloud
  Terug

   Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


   Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.