Internetbureau React online kiest voor managed hostingplatform van True

Na een zorgvuldig selectieproces heeft internetbureau React online ervoor gekozen om de websites van hun klanten te hosten op het managed hostingplatform van True.

Internetbureau React online uit Deurne heeft meer dan 15 jaar ervaring met het vervaardigen van online maatwerk. Op basis van het CMS Drupal bedenken, ontwerpen en ontwikkelen ze websites, webshops en online applicaties. Vanuit een strategische visie realiseert React online de online ambities van hun klanten.

Voorgaande jaren heeft React online de hosting van de klanten zelf verzorgd. Jean-Paul Vosmeer, CEO van React online: “De sites van onze klanten stonden gehost op losse servers. Op een gegeven moment voldeed de toenmalige hostingoplossing qua snelheid, betrouwbaarheid, veiligheid en beschikbaarheid niet meer. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe oplossing. We hebben verschillende hostingaanbieders gevraagd om een voorstel uit te brengen. De betrokkenheid en de doordachtheid van de geboden oplossing van True gaf de doorslag om voor deze managed hostingpartij te kiezen.”

Managed hostingaanbieder True heeft voor React online een hostingplatform ingericht dat bestaat uit een cluster van servers die snelheid en beschikbaarheid garanderen. Door de inzet van specifieke servers voor loadbalancing, caching, webserving en databases heeft React Online nu de beschikking over een stabiel en toekomstbestendig hostingplatform op basis van de Highlander-technologie van True. React online hoeft niet langer te investeren in eigen hardware. Jean-Paul Vosmeer: “Zonder investeringen in fysieke hardware kunnen we moeiteloos opschalen naar meer capaciteit voor ons hostingplatform.”

Jean-Paul Vosmeer: “Het bewerken van de inhoud van een websites gaat nu vele malen sneller en bezoekers ervaren nu kortere laadtijden van internetpagina’s. Dit verhoogt het gebruikersgemak en heeft vanzelfsprekend ook een positieve invloed op de pageranking bij Google. Onze nieuwe hostingplatform bij True geeft ons meer snelheid, stabiliteit en capaciteit. We zien True daarom als een partner in plaats van een leverancier.”

Kilian Drewel
Contentmarketeer
Deel dit artikel via sociale media:

Hosting - 09.04.2019

Ook dit jaar presenteert Emerce de Emerce 100 2019. Deze keer werden er maar liefst 759 bedrijven onderzocht. En net als vorig jaar staat True weer hoog in de top 100 met maar liefst 5,5 ster! In de categorie Hosting shared & managed kreeg True een halve ster erbij ten opzichte van vorig jaar. Het […]

News - 29.03.2018

AMSTERDAM, maart 2018 – De website en het hostingplatform van AMBER Alert is sinds vandaag krachtiger dan ooit. Het Amsterdamse hostingbedrijf True houdt sinds kort het AMBER Alert-platform, waaronder de website van het vermiste kinderen-alarm, 24 uur per dag en zeven dagen per week in de lucht. Wanneer een kind vermist raakt, is de AMBER Alert-website voortaan […]

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.