Internetbureau React online kiest voor managed hostingplatform van True

Home / Blog & Nieuws / News / Internetbureau React online kiest voor managed hostingplatform van True

Na een zorgvuldig selectieproces heeft internetbureau React online ervoor gekozen om de websites van hun klanten te hosten op het managed hostingplatform van True.

Internetbureau React online uit Deurne heeft meer dan 15 jaar ervaring met het vervaardigen van online maatwerk. Op basis van het CMS Drupal bedenken, ontwerpen en ontwikkelen ze websites, webshops en online applicaties. Vanuit een strategische visie realiseert React online de online ambities van hun klanten.

Voorgaande jaren heeft React online de hosting van de klanten zelf verzorgd. Jean-Paul Vosmeer, CEO van React online: “De sites van onze klanten stonden gehost op losse servers. Op een gegeven moment voldeed de toenmalige hostingoplossing qua snelheid, betrouwbaarheid, veiligheid en beschikbaarheid niet meer. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe oplossing. We hebben verschillende hostingaanbieders gevraagd om een voorstel uit te brengen. De betrokkenheid en de doordachtheid van de geboden oplossing van True gaf de doorslag om voor deze managed hostingpartij te kiezen.”

Managed hostingaanbieder True heeft voor React online een hostingplatform ingericht dat bestaat uit een cluster van servers die snelheid en beschikbaarheid garanderen. Door de inzet van specifieke servers voor loadbalancing, caching, webserving en databases heeft React Online nu de beschikking over een stabiel en toekomstbestendig hostingplatform op basis van de Highlander-technologie van True. React online hoeft niet langer te investeren in eigen hardware. Jean-Paul Vosmeer: “Zonder investeringen in fysieke hardware kunnen we moeiteloos opschalen naar meer capaciteit voor ons hostingplatform.”

Jean-Paul Vosmeer: “Het bewerken van de inhoud van een websites gaat nu vele malen sneller en bezoekers ervaren nu kortere laadtijden van internetpagina’s. Dit verhoogt het gebruikersgemak en heeft vanzelfsprekend ook een positieve invloed op de pageranking bij Google. Onze nieuwe hostingplatform bij True geeft ons meer snelheid, stabiliteit en capaciteit. We zien True daarom als een partner in plaats van een leverancier.”

True Ligan
Managed hosting sinds 2000
Categorie: News
Terug

Advies

Internetbureau React online kiest voor managed hostingplatform van TrueInternetbureau React online kiest voor managed hostingplatform van True
Terug

  Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend advies. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Terug

  Contact

  Internetbureau React online kiest voor managed hostingplatform van TrueInternetbureau React online kiest voor managed hostingplatform van True
  Terug

   Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.


   Door dit formulier in te vullen ga je automatisch akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.