isae 3402 type 2 rapportage voor True Workspace Zuid

Een ISAE 3402 Type II voor True Workspace Zuid!

Onlangs heeft True Workspace Zuid de ISAE 3402 type II rapportage in ontvangst genomen. Goed nieuws, de door de onafhankelijke auditor uitgevoerde controle is positief afgerond. Dat wil zeggen dat er geen afwijkingen zijn geconstateerd.

Met deze verklaring laat True Workspace Zuid zien dat de geïmplementeerde beheersmaatregelen ten behoeve van de beveiliging van de uitbestede processen van onze klanten het beoogde doel bereiken.

Wat is ISAE 3402?

De ISAE 3402 is een waarborg dat processen die uitbesteed zijn, aantoonbaar in control zijn.

> Lees ook: ISAE 3402 type II bij True

Wat betekent dit voor u?

U kiest ervoor om een deel van uw processen uit te besteden. U blijft echter eindverantwoordelijk voor de interne beheersing. Hierdoor ontstaat de vraag hoe wij onze processen beheersen. De ISAE 3402 type II verklaring geeft het antwoord op deze vraag.

De ISAE 3402 type II rapportages kunt u zien als een extra bevestiging van het feit dat we veel waarde hechten aan het periodiek toetsen van onze processen. Naast onze eigen periodieke controles op alle onderdelen binnen onze organisatie, laten we dit dus ook door een onafhankelijke externe partij toetsen.

Fijn, omdat u hiermee zeker weet dat de processen die we intern hebben lopen in orde zijn. 

Heeft u vragen naar aanleiding van het ISAE 3402 type II rapport? Neem dan contact op met uw contactpersoon binnen de organisatie of laat het weten via de website.

isae 3402 type 2 rapportage voor True Workspace Zuid
Linda Aaij
Deel dit artikel via sociale media:

Achtergrond - 28.11.2017

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe Europese privacywet GDPR (General Data Protection Regulation) van kracht. De nieuwe wet, die wij in Nederland de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) noemen, gaat voor organisaties een hoop teweegbrengen. Hoe wordt een organisatie GDPR-ready? In deze checklist vindt u alle componenten die u kunt toepassen om de organisatie klaar […]

Digitale werkplek - 15.01.2020

Citrix Summit 2020 – Citrix organiseert deze week in Orlando zijn jaarlijkse kick-off event voor partners en eigen medewerkers: Citrix Summit 2020. Het evenement van dit jaar draait helemaal om het bouwen van een beter platform voor klanten en om de toekomst van werk. Partners, sponsors en Citrix-experts delen in het Walt Disney World Swan […]

Digitale werkplek - 21.10.2019

Onlangs kondigde Microsoft de officiële lancering van Windows Virtual Desktop aan. Deze op Azure gebaseerde dienst voor het virtualiseren van desktops en enterprise apps is al enige tijd bekendgemaakt en er circuleerde verschillende beta’s rond, maar nu is de dienst daadwerkelijk beschikbaar voor het grote publiek. In plaats van een langzame uitrol is ervoor gekozen […]

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.