Jouw tech-event kosteloos hosten bij True?

Bij True hosten we geregeld tech-events. Veel van onze techneuten zijn verbonden aan verschillende Meetup-groepen en zoeken altijd naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Eerder hebben we Meetups gehost van onder andere de Amsterdam PHP-groep, Ansible Benelux, Domain Driven Design en de Microsoft Azure User Group. Deze meetings vonden meestal ’s avonds plaats in onze kantine. De nieuwe ruimte biedt daarentegen de mogelijkheid om ook dit soort events nu overdag te hosten. Dit nieuwe jaar stellen we deze ruimte (170m2) daarom beschikbaar aan founders, deelnemers of geïnteresseerden van tech-events in Nederland.

Waarom jouw event hosten bij True?

  • Kosteloos: Maak gratis gebruik van 170m2 voor jouw tech-event.
  • Uitstekende faciliteiten: Alle benodigde apparatuur (whiteboards, beamers, schermen, computers en devices) zijn aanwezig op locatie.
  • Goed bereikbaar: Ons kantoor zit langs de A2 en is dus goed bereikbaar met de auto. Tevens is er een uitgebreide parkeerplaats en zit ons kantoor niet al te ver van Amsterdam Bijlmer Arena. Hierdoor is het eenvoudig te bereiken middels OV.

Wil jij een workshop geven over de nieuwste technologische ontwikkeling? Wil jij een meetup organiseren, maar zoek je nog een goed bereikbare en gefaciliteerde locatie? Of misschien wil je alleen even van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op en stuur een e-mail naar sjors@true.nl.

Een impressie van de ruimte:

true-techevents-hosten-1 true-techevents-hosten-2 true-techevents-hosten-3

Een impressie van vorige evenementen:

The Mega Meetup 20 augustus 2015 met lezing van Juliette Reinders en Wouter Groeneveld tech-meetup-1 tech-meetup-bij-true-2 Webshop Wednesday over nieuwe Europese privacywetgeving

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.