De hoogste zekerheid voor online continuïteit

Uit recent onderzoek is gebleken dat driekwart van de bedrijven in Europa niet zeker is of zij hun essentiële data veilig hebben opgeslagen. Meer dan de helft van deze bedrijven gaf aan dat er data verloren was en 40% gaf aan dat ze slechts maandelijks of met onregelmatige tussenpozen back-ups van hun data maken.

Hoe zijn uw back-up procedures ingeregeld?

True begrijpt dat uw data van essentieel belang is voor de continuïteit van uw organisatie. Als hostingpartner helpen wij u daarom graag bij het bepalen van de juiste back-upstrategie en een effectieve opvolging hiervan. Zodat u, ook in geval van nood, over relevante back-ups beschikt en de continuïteit van uw online activiteiten kunt blijven waarborgen.

Hiertoe heeft True een nieuwe, eenvoudig te gebruiken dienst ontwikkeld: True Managed Back-up.

Wat zijn de voordelen van Managed Back-up?

  • True controleert dagelijks of de back-up jobs slagen of falen. Indien een job is gefaald zal True hierop corrigerende maatregelen nemen en u hier zo nodig van op de hoogte stellen.
  • Er is geen limiet in de hoeveelheid Gigabytes opslag voor uw back-ups. Falende back-ups door een gebrek aan opslagruimte behoort tot het verleden.
  • U kunt uw back-ups gemakkelijk inzien en inhoudelijk controleren in het webbased controlpanel TrueCare.
  • U kunt met 1 druk op de knop een restore van de volledige back-up of van verschillende mappen uitvoeren, zonder de tussenkomst van True.
  • Uw data is opgeslagen op een externe locatie, wat u nog meer zekerheid biedt.
  • Uw data is op fileniveau terug te zien en op fileniveau zelfstandig te restoren vanuit ons webbased controlpanel TrueCare.

Binnen de managed hostingoplossingen van True wordt de dienst managed backup integraal meegenomen. Hiermee bent u verzekerd van een continu back-up proces, actieve controle en actief beheer zodat uw data continu beschikbaar is én blijft.

Olaf van Veen
Chief Commercial Officer
Deel dit artikel via sociale media:

Awards - 12.03.2018

AMSTERDAM, 9 maart 2018 – Managed serviceprovider voor web- en cloudhosting True heeft op donderdag 8 maart de ‘Best Veeam Service Cloud Provider Partner van het jaar’ ontvangen op de Veeam Partner Summit. De VCSP-award is een prestigieuze award voor cloudserviceproviders die jaarlijks uitgereikt wordt aan de Veeam-partner die de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan het […]

Diensten - 07.02.2017

True vult het portfolio regelmatig aan met nieuwe producten en diensten. Zo zijn de workspaces geüpgraded naar nieuwere versies bij een aantal omgevingen en is de User Provisioning functionaliteit verbeterd. Daarnaast biedt True nu ook hosted VoIP aan, kunnen we uw WiFi points beheren met de nieuwe dienst managed WiFi, en is het back-up platform verbeterd. […]

Diensten - 16.02.2016

In september 2014 lanceerde Microsoft de mogelijkheid voor ‘Shared Computer Activation’ (SCA) in Office 365 Plus, waarbij het voor meerdere Office 365 ProPlus gebruikers mogelijk werd om dezelfde hardware te delen. De drie scenarios waarin Shared Computer Activation mogelijk is: – Customer dedicated self-hosted (on-premise) – Dedicated third-party hosted – Windows Azure omgeving Welke Office versies ondersteunen […]

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.