AmsterdamPHP organiseert bijeenkomst over state patterns en state machines op kantoor True 

Op donderdagavond 19 mei 2016 komt de gebruikersgroep AmsterdamPHP bijeen op het kantoor van True om te luisteren naar de presentatie van Rick Kuipers over state patterns en state machines.

Onder de noemer The Stateful ElePHPant zal Rick Kuipers deze avond uitleggen wat state patterns zijn en hoe ze worden toegepast bij de ontwikkeling van games. Ook zal hij aandacht besteden hoe state patterns worden ingezet bij de ontwikkeling van webapplicaties. Hierop aansluitend zal hij belichten wat state machines zijn en wat de verschillen zijn ten opzichte van state patterns. Ook zal hij aantonen waarom state machines zo nuttig zijn bij het ontwikkelen van webapplicaties.

De presentatie zal grotendeels bestaan uit een live coding sessie. Rick Kuipers zal dus live programmeren en de bezoekers zullen direct het resultaat kunnen zien. Na afloop zullen de bezoekers een helder begrip hebben van state patterns en state machines en weten hoe ze deze technnologie kunnen inzetten. Voor de bezoekers die deze technologie willen inzetten bij ontwikkeling van webapplicaties, zal hij ook op een aantal nuttige informatiebronnen benoemen.

In het dagelijkse leven is Rick Kuipers werkzaam als Developer bij Amersfoortse internetbureau Enrise. Hij is ook actief als mede-organisator van PHPAmersfoort en deze avond zal hij op uitnodiging van AmsterdamPHP op het kantoor van True een presentatie geven.

Wil je erbij zijn? De toegang is gratis en opgeven voor het event gaat via MeetUp. Vanaf 19.00 verwelkomt True de bezoekers met een drankje en om 19.30 begint de presentatie van Rick Kuipers. Om 20.30 doet Rafael Dohms, de drijvende kracht achter AmsterdamPHP, nog enkele huishoudelijke mededelingen en aankondigingen. Om 20.45 start de borrel waar bezoekers informeel met elkaar van gedachten kunnen wisselen over de onderwepen van deze avond. Het kantoor van True is gevestigd aan de Keienbergweg 100 en is goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer.

Monthly Meeting – May/2016

Thursday, May 19, 2016, 7:00 PM

True HQ
Keienbergweg 100, 1101 GH Amsterdam, NL

85 PHPers Went

Its May! May the sunshine and warmth please come back to this town. But meanwhile, let’s talk about the state of things.Schedule19:00: Welcome Drinks  19:30 – 20:30: Talk  20:30 – 20:45: Raffles, and announcements  20:45: Social, drinks and PizzaTalk: The Stateful ElePHPantState machines and the state pattern seem to be pretty underestimated in…

Check out this Meetup →

 

 

Kilian Drewel
Contentmarketeer
Deel dit artikel via sociale media:

Events - 04.11.2016

Op 22 november organiseert de Amsterdam PHP Meetup-groep samen met de Nederlandse Domain Driven Design (DDD-NL) Meetup-groep een evenement over Event Storming in het hoofdkwartier van True. Wij vroegen aan Jeroen van der Gulik, lead developer bij Isset Internet Professionals en mede-initiator van de DDD-NL-groep, wat de termen Domain Driven Design en Event Storming betekenen en […]

Events - 13.04.2015

Op zaterdag 18 april aanstaande vindt het eerste event in het nieuwe kantoor van True plaats. Wij zijn blij om onze vrienden van AmsterdamPHP onderdak te bieden voor een CakePHP 3.0 workshop. AmsterdamPHP organiseert deze workshop samen met de Cake Development Corporation (CakeDC) en CakeNL. Deze zaterdag staat helemaal in het teken van CakePHP versie […]

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.