samen voor de zorg met True Workspace Zuid-Nederland

Samen voor de zorg

Trots! Dat kunnen we zijn op alle mensen die nu in de frontlinie staan om het Covid-19 virus te bestrijden. Met name de mensen in de zorg, die zich dag en nacht inzetten en onvermoeibaar doorgaan om de slachtoffers van deze pandemie te helpen.

We kunnen ook trots zijn op mensen en organisaties achter deze zorgprofessionals die er nu in deze tijden voor zorgen dat de toeloop niet te groot wordt in de ziekenhuizen. Denk hierbij aan de vele thuiswerkers om de ziekte niet verder te verspreiden, maar ook de crisisteams van zorgorganisaties die in een rap tempo nieuwe mogelijkheden uit de grond stampen om de druk op de ziekenhuizen zo laag mogelijk te houden.

Zoals het zorghotel in het Van der Valk Hotel Urmond, de noodspoedpost in de Oranjerie te Roermond en de noodspoedpost in zowel het hoofdkantoor van onze klant Meditta te Sittard, als binnen hun Medisch Centrum te Echt, waar 24/7 zorg verleend wordt. Binnen no-time is een uniek samenwerkingsverband geformeerd tussen ZIO/Tipp, Meditta, HOZL, de ziekenhuizen in de Zuid-Limburgse regio en nog vele andere organisaties met slechts 1 doel; de druk op de ziekenhuizen door de verwachte toestroom van patiënten te verlagen.

Trots zijn wij ook op alle andere belangrijke schakels in de zorgketen, zoals logistieke partners en toeleveranciers, waaronder bijvoorbeeld onze klant Vegro. Zij hebben binnen 3 dagen alle benodigde hulpmiddelen geleverd, zoals matrassen, bedverhogers, rolstoelen en nog vele andere essentiële hulpmiddelen.

Wij, True Workspace Zuid-Nederland, zijn ook trots op onze medewerkers die de afgelopen dagen keihard gewerkt hebben om samen met alle betrokken partijen de benodigde IT-systemen op te tuigen en uit te breiden binnen deze noodspoedposten, zodat de zorgmedewerkers zich bezig kunnen houden met de belangrijkste taak in deze crisistijd; het verlenen van zorg.

samen voor de zorg met True Workspace Zuid-Nederland
Linda Aaij
Categorie: Workspace Zuid

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste blogs van True elke twee weken in je mail

Microsoft 365 - 06.04.2020

Vanaf 21 april 2020 krijgt Office 365, de populaire kantoorsoftware uit de cloud van Microsoft, de naam Microsoft 365. De naam wordt doorgevoerd voor zowel consumenten als voor zakelijke abonnementen. Het gaat met name om een naamsverandering, voor consumenten en zakelijke afnemers verandert er niets, al komt er wel een aantal nieuwe functies bij in […]

Workspace - 19.03.2020

Om te communiceren in deze crisistijd nemen veel bedrijven maatregelen om dit zo effectief mogelijk te maken. Medewerkers worden verplicht om thuis te werken en dat levert toch een flink aantal vraagstukken op. Want hoe kun je het best online samenwerken met je collega’s? Microsoft Teams biedt een uitkomst. In dit artikel een overzicht met […]

Workspace Zuid - 18.03.2020

Dit artikel verscheen eerder op de website van moederbedrijf Broad Horizon. Voor alle ontwikkelingen rondom Covid-19, werd bijna heel Nederland maandag stilgelegd. Met zijn allen vanuit huis werken is de realiteit waar we (in ieder geval) de komende drie weken aan zullen moeten wennen. En ondanks de zorgen en vragen die het met zich meebracht, […]

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.