Emerce100-2016-hosting

True behaalt 1e plaats Emerce100 in de categorie shared en managed hosting!

Nieuwsmedium Emerce publiceert elk jaar de Emerce100, waarin de beste e-business bedrijven van Nederland staan vermeld. True staat in 2016 in de categorie shared en managed hosting op de eerste plaats en dat is een resultaat waar we enorm trots op zijn!

Voor de samenstelling van de Emerce100 hebben 650 lezers meegedaan aan het onderzoek. Ze konden hun waardering voor de geselecteerde hostingpartijen uitdrukken in een aantal sterren. True kreeg de meeste sterren en heeft zo de eerste plaats behaald. Op de website van Emerce zijn alle lijstjes met uitslagen te bekijken.

Onze eerste plaats komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Dit is het resultaat van jarenlang hard en gemotiveerd werken aan de beste managed hostingoplossingen van Nederland. Onze dank gaat naar onze klanten (voor de leerzame uitdagingen) en de Trueligans die dit mooie resultaat mogelijk hebben gemaakt!

In het kader van het behalen van de eerste plaats in de categorie managed en shared hosting in de Emerce100 van 2016 zijn Jan-Paul van Burgsteden (CEO) en Olaf van Veen (Head of Business Development) door het gelijknamige medium geïnterviewd. De integrale tekst van het interview uit de gedrukte editie van de Emerce100 staat hieronder afgedrukt.

Komend uit de wereld van webhosters is True geëvolueerd tot een toonaangevende, gespecialiseerde managed hostingprovider. Het bedrijf focust op de hosting van e-commerce en contentmanagement applicaties waar veel Nederlandse websites, webshops, webapplicaties en webportals op draaien. “Wij helpen bedrijven de conversie te verbeteren door sites snel te maken, maar ook door direct in te spelen op de wijzigingen die webdevelopers in toenemende moeten doorvoeren om bezoekers te binden”, zegt True’s Executive Director Jan-Paul van Burgsteden.

True helpt informatie- en nieuwssites als Tweakers, ThePostOnline, Webwereld, Flabber en Computable zodat de redacties continu nieuwe artikelen kunnen lanceren. Die artikelen worden online geplaatst bij hostingproviders zoals True. “Het nieuwe soort uitgeverijen hebben webontwikkelaars zitten om de online krant te maken en hebben systeembeheerders nodig om de ‘drukpers’ te laten functioneren. Dat vereist een andere inrichting van de operaties en een nieuwsmedium ‘new class’ te zijn. De complexiteit en het benodigde geduld om dat samenspel te orchestreren wordt nog onderschat terwijl we allemaal weten dat het enorme efficiencyslagen kan behalen”, vertelt Head Business Development Olaf van Veen. Een andere tak van sport waar True de afgelopen vijftien jaren veel van heeft geleerd, is het hosten van online campagnes en events. Van Veen: “Wij verzorgen bijvoorbeeld de opvang van al die geinteresseerden in een ticket voor dancefeest Sensation maar ook een vuurwerkshop die in december flink onder druk staat aangezien steeds meer mensen online vuurwerk aanschaffen”

“Of je het spel echt in de vingers hebt, blijkt pas als het platform waar dit soort websites op draaien onder druk komt te staan. In de formule1 wordt de nieuwste technologie als eerste ingezet om net die milliseconde winst te halen alvorens het de massamarkt bereikt. Online eventhosting is net zo goed topsport”, verduidelijkt Head Business Development Olaf van Veen. “We hebben de opgedane ervaring met scenario’s die leiden tot prestatievermindering of continuïteit in gevaar brengen geïntegreerd in een eigen monitoringsysteem. Voor onze specialisten is het zodoende veel gemakkelijker optimalisaties door te voeren, zegt Van Burgsteden. “Daarnaast merken we dat we dat steeds meer organisaties die echt serieus met online bezig kunnen adviseren wat de valkuilen zijn om wendbaar te blijven en daar vooraf al rekening mee houden. Of je nou een webwinkel hebt die duizenden klanten tegelijkertijd in z’n winkel heeft of een complexe webapplicatie die steeds efficiënter moet draaien om rendabel te blijven; voor beide is maatwerk en veel interactie tussen specialisten nodig.”

Bron: Emerce100, april 2016

Emerce100-2016-hosting
Kilian Drewel
Product Marketeer Cloud & Infra

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste blogs van True elke twee weken in je mail

News - 16.12.2015

Online nieuwsplatform ThePostOnline biedt nieuws en opinies en is met ruim 700.000 maandelijkse bezoekers een succesvolle site. ThePostOnline is voortgekomen uit DeJaap, opgericht door Bert Brussen. DeJaap zelf was ontstaan als reactie op opiniesite Joop.nl, een initiatief van de VARA onder leiding van Francisco van Jole. De site wordt geleid door Bert Brussen en Bas […]

News - 28.04.2021

True behoort ook in 2021 tot de vijf beste shared & managed hosting aanbieder in de Emerce 100 in de categorie ‘Hosting shared & managed’. Een resultaat waar we als True enorm trots op zijn! Een resultaat van jarenlang resultaatgericht en gemotiveerd werken aan de beste hosting diensten van Nederland. Op zoek naar een hostingprovider? […]

News - 16.03.2021

Emerce stapt over naar True voor het hosten van emerce.nl en aanverwante domeinen. Als True zijn we enorm trots dat een mediaplatform als Emerce voor ons kiest. Waarom Emerce op zoek ging naar een nieuwe hostingprovider De verschillende websites en diensten in het portfolio van Emerce spelen een belangrijke rol in het succes van de […]

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

    Vraag offerte aan

    Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.