Broad Horizon & True

Samen vooroplopen in het digitale tijdperk.

A part of Broad Horizon

True is onderdeel van Broad Horizon, strategisch partner voor organisaties die met inzet van geavanceerde technologie marktleider willen zijn in hun branche. Samen met 400 andere specialisten zetten we ons dagelijks in om de wereld slimmer, wendbaarder en digitaler te maken.

400 +

Digitale en creatieve specialisten.

6

Kantoorpanden in Nederland en België.

17

Landen waarin we samen actief zijn.

1500 +

Klanten, van mkb tot corporate

1

Superonderaannemer: True.

Uw voordelen

Uw voordelen

Alles onder
1 dak

Van IT-strategie, businessapplicaties, data science, modern workplace tot cloud, hosting en securitydiensten – Broad Horizon heeft experts in dienst binnen elke IT-discipline.

Heldere
dienstverlening

Bij elke dienst van Broad Horizon weet u waar u aan toe bent. De managed services van Broad betekenen namelijk heldere afspraken over implementaties, migraties en support.

Deskundige
ondersteuning

Neemt u een dienst af bij Broad Horizon? Dan kunt u de ondersteuning verwachten die u van True gewend bent. Incidenten, wijzigingen en andere vragen kunt u rechtstreeks vanuit TrueCare blijven aansturen.

Samen naar
de toekomst

Broad Horizon is net als True gericht op de lange termijn. Samen kijken we met een brede blik naar technologie. Periodiek checken of de visie nog klopt met uw roadmap.

Dezelfde
contactpersonen

Bent u klant van True? Dan behoudt u gewoon dezelfde contactpersonen die u al kent. Deze contactpersoon kan u introduceren aan de specialisten van Broad Horizon.

Gunstige
voorwaarden

Een grote familie heeft zijn voordelen. Samen kijken we hoe IT-resources slimmer in kunnen zetten zodat uw IT landschap zo efficiënt mogelijk is ingericht.

Being ahead

Being ahead

video over Broad Horizon
video over Broad Horizon

Een greep uit de diensten

Diensten

Compass

Hoe blijft uw organisatie relevant in een snel veranderende wereld? Met Compass gaat u samen met Broad Horizon aan de slag om een duidelijke IT-visie en strategie op maat te maken.

Tailo

Klanten nemen op veel verschillende manieren contact met u op: telefonisch, mail, WhatsApp, tickets.. Met het no-code AI-platform Tailo maakt u sentimentanalyses van alle klantinteracties en ziet u direct waar de verbeterpunten zijn.

Microsoft Dynamics 365

De moeder van alle bedrijfsapplicaties. Een combinatie tussen CRM en ERP, gecombineerd met talloze koppelingen met de Microsoft-suite. Specialisten van Broad Horizon helpen u met de implementatie van het systeem.

Belangrijke vragen

Belangrijke vragen

Blijft het merk True bestaan?

Ja. Het enige wat er verandert is dat u binnen onze familie ook sneller terecht kunt voor het hosten en implementeren van bedrijfsapplicaties en innovatieve digitale projecten. We behouden dezelfde werkwijze en langetermijnvisie die we voor al onze hosting en digitale werkplek-klanten hebben.

Ik heb interesse in één van Broad Horizon’s expertises. Wat moet ik doen?

Neem contact op met uw True accountmanager. Hij of zij kan u verder introduceren bij iemand van Broad Horizon. Nog geen klant? Neem contact op via onderstaand formulier.

Heeft u vragen?

Neem contact op met ons als u meer wilt weten. We helpen je graag verder.


  Terug

  Offerte

  Broad HorizonBroad Horizon
  Terug

   Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een offerte. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.