Jouw eigen server op onze colocatie

Onze colocatie geeft jouw servers een goed onderkomen. Alle benodigde middelen en 24×7 vergaande support. Daarom kies je voor True.

Direct aan de slag

Voor de colocatie van jouw servers helpen onze supportengineers jou graag met de installatie. True beheert haar eigen colocatie suites. Zo kunnen wij snel schakelen en kun je direct aan de slag. Onbezorgd.

Shared Colocatie

Shared Colocatie

Kosteneffectief hosten

Shared colocatie is ideaal voor wie slechts enkele eenheden wil plaatsen. Een eigen server via shared colocatie heb je al vanaf €35,- per maand en investering in netwerkapparatuur is niet nodig. Kosteneffectief hosten was nog nooit zo eenvoudig!

Colocatie met voldoende capaciteit

Onze shared colocatie oplossingen zijn voorzien van extra snelle verbindingen naar ons netwerk. Zo ben je gegarandeerd dat er voldoende capaciteit beschikbaar is wanneer je tijdens piekmomenten grote hoeveelheden data moet versturen.

Lees meer over shared colocatie

Shared Colocatie

Private Colocatie

Colocatie op maat

Of je nu een aantal servers wilt plaatsen of een heel serverpark: met onze colocatie oplossingen huur je rackspace met de hoogste standaarden in de markt. Tegen zeer scherpe tarieven.

Betrouwbare omgeving

Voor een colocatie vanaf 10 eenheden kun je kiezen voor een afgesloten rack deel. Zo is jouw privacy gegarandeerd. Tevens zijn de datavloeren van True voorzien van een eigen slotcode en cameratoezicht. Voor jouw en onze veiligheid.

Lees meer over private colocatie

Vertel ons over jouw uitdagingen..

En wij stemmen de hostingomgeving naadloos op jouw applicatie(s) af.

Please leave this field empty.

De True colocatie bevindt zich in dezelfde datacenter locaties als de AMS-IX. Beide netwerken zijn te vinden in de euNetworks suite en TelecityGroup datacentra. Aangezien AMS-IX een van de grootste internet exchanges is in de wereld, levert True de beste en snelste verbinding voor het hosten van internetactiviteiten in Europa.

AMS-IX Telecity euNetworks - True Datacenter partners

True netwerk

  • Routers: 2x Juniper MX240 (capaciteit: 960 Gbps)
  • Core-Switches: 2x Force10 E600 (capaciteit: 3,6 Tbps)
  • Edge-Switches: HP Procurve & Juniper EX
  • Exchanges: 10000 Megabit AMS-IX (10GBE)
  • Transit: 10000 Megabit Tinet & 10000 Megabit Level3 (10GBE)
  • Meerdere fiber netwerken present

True datacenter

True datacentra leveren veilige en betrouwbare locaties voor jouw colocatie internet infrastructuur. De zwaar beveiligde data centra zijn 24/7 toegankelijk en beschikken tevens over de beste stroomvoorzieningen, netwerk uptime en de beste performance.

Haal ook het maximale uit je online wereld.
Bel ons op 020 305 97 50 of laat ons contact opnemen met jou.