Jouw eigen server onderbrengen op onze colocation

Enkele servers, een rack of een heel serverpark? Met de colocation oplossingen van True kies je voor een goed onderkomen. Inclusief alle middelen en 24×7 support.

Colocation waarmee je direct aan de slag kunt

True beheert haar eigen colocation datacenter suites, zodat wij snel kunnen schakelen. Alle middelen zijn aanwezig om jouw server een goed onderkomen te geven. Er is altijd netwerkapparatuur en bekabeling op voorraad zodat je direct online kunt. Onze supportengineers staan klaar om je te helpen met de installatie van jouw colocation netwerk.

Shared Colocation

Shared Colocation

De voordeligste colocation oplossing

Enkele eenheden plaatsen? Dan is shared colocation (gedeelde colocatie) de voordeligste oplossing. Naast de 24×7 support die je van ons gewend bent, krijg je ook volledige toegang tot ons datacenter, netwerk en remote hands faciliteiten.

Kosteneffectief met voldoende capaciteit

Shared colocation is er al vanaf € 35,- per maand. Investeringen in apparatuur of het netwerk zijn niet nodig. True zorgt ervoor dat je ook in tijden van hoge pieken voldoende capaciteit hebt om de extra hoeveelheid data te verwerken.

Lees meer over shared colocation

Shared Colocation

Private Colocation

Verschillende afmetingen

De colocatie van enkele servers vraagt om minder ruimte dan wanneer je een geheel serverpark wilt onderbrengen. Daarom hebben wij kwart, halve en hele racks klaar staan. Vraag ons naar de meest geschikte afmetingen (rackspace) voor jouw organisatie.

Colocation met bewegingsvrijheid

De standaard is ons te krap. Voor jouw colocation en het professioneel monteren van kabels is voldoende ruimte nodig. Daarom zijn onze colocation cabinetten 120 cm diep en is er meer dan 2,5 m ruimte tussen het rack aan de overkant.

Lees meer over private colocation

Vertel ons over jouw uitdagingen..

En wij stemmen de hostingomgeving naadloos op jouw applicatie(s) af.

Please leave this field empty.

De True colocation bevindt zich in dezelfde datacenter locaties als de AMS-IX. Beide netwerken zijn te vinden in de euNetworks suite en TelecityGroup datacenters. Aangezien AMS-IX een van de grootste internet exchanges is in de wereld, levert True de beste en snelste verbinding voor de (managed) hosting van internetactiviteiten in Europa.

AMS-IX Telecity euNetworks - True Datacenter partners

True netwerk

  • Routers: 2x Juniper MX240 (capaciteit: 960 Gbps)
  • Core-Switches: 2x Force10 E600 (capaciteit: 3,6 Tbps)
  • Edge-Switches: HP Procurve & Juniper EX
  • Exchanges: 10000 Megabit AMS-IX (10GBE)
  • Transit: 10000 Megabit Tinet & 10000 Megabit Level3 (10GBE)
  • Meerdere fiber netwerken present

True datacenter

True datacenters leveren een veilige en betrouwbare locatie voor jouw colocatie internet infrastructuur. De zwaar beveiligde data centra beschikken over de beste stroomvoorzieningen, netwerk uptime en de beste performance en zijn 24/7 toegankelijk.

Managed Hosting

Jouw specialisten gegarandeerd ontlast van systeem- en softwareoptimalisatie om webdiensten sneller door te ontwikkelen.

Meer over Managed Hosting

Haal ook het maximale uit je online wereld.
Bel ons op 020 305 97 50 of laat ons contact opnemen met jou.