Hosting voor Drupal

Hosting voor Drupal websites

Drupal is een hoog gewaardeerd CMS en wordt met name gebruikt om websites en weblogs te beheren. Een bekend CMS dat de afgelopen jaren steeds populairder is geworden.

Maatwerk voor Drupal hosting

Drupal hosting op maat

True biedt Drupal hosting op maat. Naar aanleiding van jouw wensen maken wij een gedetailleerd ontwerp. Zo kom je later niet voor verassingen te staan. True heeft ervaring met het hosten van Drupal websites, webshops en applicaties.

Drupal i.c.m. MySQL, Nginx en Varnish

Optimale Drupal prestaties

True selecteert op basis van jouw eisen, wensen en type applicatie de beste technieken. Wij hebben een optimale configuratie en tuning klaarstaan van o.a. MySQL, Nginx en Varnish om zo de laadtijden van je website aanzienlijk te verlagen.

Host je bij True?

  • Voor alle type hosting (dedicated server, virtuele server, CMS- of managed hosting) ben je bij True aan het juiste adres.
  • Wij zorgen voor een op maat gemaakte oplossing die voldoet aan jouw wensen en behoeften.
  • We monitoren 24/7 de beschikbaarheid van jouw website en CMS.
  • Wij evalueren of het CMS aansluit op de behoeften en ontwikkelingen van jouw website.
  • True grijpt in indien de prestaties ondermaats zijn. Daarmee tweaked True jouw webserver continu om de beste balans voor jouw situatie te vinden.

Vertel ons over jouw uitdagingen..

En wij stemmen de hostingomgeving naadloos op jouw applicatie(s) af.

Please leave this field empty.

De Nederlandse Drupal Community

Splash Awards 2014

True is jaarlijks de sponsor van de Splash Awards. Tijdens dit evenement worden prijzen uitgereikt voor de beste Drupal-projecten. Drupal-leveranciers en developers die buitengewone prestaties leveren, worden op een voetstuk gezet.

Stichting Drupal Nederland

Stichting Drupal Nederland zet zich al 2 jaar in voor de promotie van Drupal in Nederland. Ze organiseren onder andere de DrupalJam, de Drupal Training Day, de DrupalCon social events en sinds dit jaar ook de Splash Awards.

Managed Hosting

Jouw specialisten gegarandeerd ontlast van systeem- en softwareoptimalisatie om webdiensten sneller door te ontwikkelen.

Meer over Managed Hosting

Haal ook het maximale uit je online wereld.
Bel ons op 020 305 97 50 of laat ons contact opnemen met jou.