Hoogwaardige hostingoplossingen

Enterprise hosting

Bij True zijn de dagelijkse procedures en dienstverlening afgestemd op de markt. Om uw productiviteit en omzet te verhogen.

Uw online strategie als uitgangspunt

Bij de samenstelling van een Enterprise hostingomgeving gaat het om beheersbaarheid en flexibiliteit. Zodat uw hostingomgeving altijd is voorbereid op de keuzes die u morgen maakt.

Onze uitgebreide interne procedures en documentatie zijn gebaseerd op jarenlange ervaring. Uw eigen bedrijfsunits kunnen zich daardoor richten op de groei van de organisatie en op het behalen van strategische doelen door de ontwikkeling en toepassing van informatietechnologie. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de capaciteit van de hostingomgeving.

Aandacht voor uw bedrijfscultuur

Uniformiteit

Applicaties met verschillende karakteristieken kunnen resulteren in een wildgroei aan systemen. True laat alle applicaties in één uniform platform renderen. Uw voordelen: een fikse verlaging van uw TCO en een verhoging van de beschikbaarheid.

Een eigen aanspreekpunt

True biedt ondersteuning op diverse niveaus en tijdens iedere fase. Een supportafdeling die werkt volgens de ITIL-methodes, service- en projectmanagement om de kwaliteit van uw hostingomgeving op peil te houden en uw eigen accountmanager.

Centraal toegangsbeheer

Om uw online omgeving te beveiligen implementeren we meerdere controlepunten over uw volledige organisatie. Zoals Virtual Private Network (VPN) voor uw thuiswerkende medewerkers en firewalls ter authorisatie van uw personeel en ontwikkelaars.

Workflow afstemming

Representatieve acceptatie- en stagingomgevingen worden ingericht om releases van software te begeleiden. Kritische changes als deploys worden ingepland wanneer het uw ontwikkelaars uitkomt.

Procedures en rapportages

Waarborging kwaliteit en veiligheid

True laat de keten voor kwaliteit en beveiliging periodiek toetsen aan de hand van internationaal erkende normen en standaarden. Door de inrichting van een Information Security Management System (ISMS) volgens de ISO 9001 en 27001 standaard is de kwaliteit, beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van uw informatie en systemen gewaarborgd.

Management rapportages

In overleg worden prestatie-indicatoren afgesproken. De resultaten worden bijgehouden binnen ons uitgebreide configuratiebeheersysteem. We verzorgen periodiek management rapportages om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. U weet precies wat er gebeurd is en welke mogelijke verbeterpunten er op de agenda staan.

Enterprises

Met de Enterprise hosting oplossing van True beschikt u over een kwalitatief hoogwaardig en schaalbaar hostingplatform voor al uw bedrijfsapplicaties.

Bekijk solution

Haal ook het maximale uit je online wereld.
Bel ons op 020 305 97 50 of laat ons contact opnemen met jou.