Altijd live en on-demand content streamen

Via TV’s, tablets, smartphones en browsers wordt het voor webbezoekers steeds eenvoudiger om live events te volgen, live radio te luisteren of om on-demand video’s te kijken. Aan de achterkant komt er veel bij kijken om webbezoekers een optimale kijk- en luisterbeleving te geven. Om de beste ervaring te bieden, is een technisch fundament nodig die deze diensten goed inregelt.

Met ons managed streaming platform hebben wij onze jarenlange kennis en expertise verpakt over het hosten van streamingdiensten. Onze experts beheren uw streamingdienst volgens best-practices en bieden daarmee een op maat ingerichte omgeving in.

hosting voor Streaming van audio en video

Stel ons uw vraag over het hosten van streamingdiensten

Waarom uw streamingdiensten hosten bij True?

  • Plug & play: binnen no-time live of on-demand kunnen streamen
  • Zorgeloos streamen: duizenden bezoekers kunnen tegelijk de HD-videostream bekijken.
  • Redundant platform: problemen op serverniveau hebben geen impact op kwaliteit en uptime van de stream
  • Maatwerk: de techspecialisten van True gaan met u in gesprek om de juiste oplossing af te stemmen en op te bouwen.

De streamingdiensten van True

Live video
streaming

Altijd, overal en op ieder device live streamen. In het live videostreaming platform van True wordt het mogelijk. U kunt zorgeloos in HD streamen op een redundant streamingplatform, True monitort de capaciteit en schaalt pro-actief bij. Voor technische vraagstukken kunt u terecht bij ons supportteam. Ondersteuning voor o.a. HTML5, Apple iOS, Android. True configureert de mountpoint(s) aan uw streamingomgeving(en) en ondersteunt bij uw technische uitdagingen.

Live audio
streaming

Uw live audio stream hosten bij True? Dan kunt u rekenen op het maximaal haalbare aantal bitrates, een onbeperkt aantal luisteraars en de mogelijkheid om binnen enkele uren live te gaan. Serverclusters zijn volledig redundant, ingericht voor de hoogst behaalbare prestaties en flexibel opgezet voor als er snel capaciteit moet worden bijgeschakeld. Live audio streams zijn cross-device in te regelen en ondersteunen diverse codecs (MP3, Ogg Vorbis, AAC en HE-AAC).

On-demand video
streaming

Grote hoeveelheden videomateriaal on-demand uitserveren aan uw bezoekers of kijkers zonder uw zorgen hoeven te maken over capaciteit? True verzorgt voor u videoruimte waarop u uw content kan plaatsen. Vanaf dit platform kan daarna gemakkelijk content gedeeld worden via uw website of webapplicatie. On-demand videostreams zijn cross-device in te regelen en ondersteunen diverse codecs (Flv, mp4, f4v, m4v, mp4a, 3gp, 3g2, mp3).

De bouwblokken van onze managed platforms

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Haal het maximale uit uw streamingservices met het streaming platform van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.