Altijd voorbereid op groei

True houdt standaard rekening met uw succes. Tijdens het ontwerp, de implementatie en ontwikkeling. Zodat u niet tegen een plafond aanloopt als u wat harder gaat.

Het is een uitdaging de juiste keuzes te maken hoe online groei maximaal ondersteund kan worden. Binnen het netwerk, de hardware en bij de keuze voor specifieke software en configuraties. True heeft voor elke fase de middelen, kennis en kunde in huis om uw groei blijvend te faciliteren.

In de breedte en diepte

Capaciteit direct toe te voegen

Middels loadbalancing kunnen aanvragen verdeeld worden over meerdere servers. Alle servers zijn tegelijkertijd aan het werk om uw groei te blijven faciliteren. Extra kracht en redundantie wordt in de breedte toegevoegd. Zonder downtime.

Schalen in de diepte

Voor alle servers geldt dat configuraties direct en automatisch worden toegevoegd. Afzonderlijke servers kunnen worden ingesteld om specifieke taken af te handelen. Uw hostingomgeving blijft effectief de stijging aan bezoekersaantallen faciliteren.

Geen enkel plafond

Storage groeit mee

True heeft meerdere types managed storage waarmee u zich geen zorgen hoeft te maken over de stijging van uw data. Welke groei het ook doormaakt. Al onze storagetypes kunnen direct, op maat worden bijgeschaald. Dag en nacht in te regelen met de True supportdesk.

Inzicht in de toekomst

Trends binnen uw hostingomgeving worden in de gaten gehouden en gerapporteerd. Alle onderdelen worden binnen de rapportages meegenomen, waarmee u inzicht heeft waar uw hostingomgeving de komende periode mogelijk uitbreiding nodig heeft.

Haal ook het maximale uit je online wereld.
Bel ons op 020 305 97 50 of laat ons contact opnemen met jou.