Managed hosting voor MySQL databases

MySQL is de meest gebruikte database service ter wereld. De redenen voor de populariteit van de MySQL-databases zijn de hoge prestaties, de hoge betrouwbaarheid, de snelheid, schaalbaarheid en het gebruikersgemak van MySQL. Deze positieve punten dragen ertoe bij dat een MySQL-database niet alleen wereldwijd heel populair is, maar ook bij onze klanten.

Managed hosting voor MySQL

MySQL configuratie-optimalisatie door True

Met onze uitgebreide ervaring en kennis configureren wij MySQL zo optimaal mogelijk voor jouw applicatie. Je krijgt standaard de True best-practice configuratie die we daarna op maat afstemmen. Daarnaast ben je bij True ervan verzekerd dat je data altijd op lokale schijven staat waardoor je de laagst mogelijke toegangstijden hebt. Zo ben je verzekerd van de beste combinatie tussen configuratie en hardware.

MySQL hosting bij True?

  • Dan configureren onze specialisten MySQL op basis van jouw applicatie.
  • Tuning en optimalisaties zijn een continu proces. True neemt dit voor haar rekening.
  • We denken niet alleen na over de systeemconfiguratie, maar adviseren ook over de structuur.
  • True monitort 24/7 de beschikbaarheid en prestaties van MySQL.
  • True is specialist in databaseclustering. We regelen het in waardoor er geen wijzigingen in applicatie nodig zijn.

Vertel ons over jouw uitdagingen..

En wij stemmen de hostingomgeving naadloos op jouw applicatie(s) af

Please leave this field empty.

FAQ

Hieronder een greep uit de mogelijke vragen bij MySQL. Let op: managed hosting door True betekent dat veel van dit soort vragen door ons begeleid en overdacht worden. True configureert en onderhoudt managed software als MySQL volledig. Mocht je nog meer vragen hebben kun je contact met ons opnemen op tel nr. 020 305 97 50, via de chat of via het formulier.

Wat is een MultiMaster MySQL?

Een MultiMaster MySQL (MMM) setup is een High-Availability MySQL oplossing waarbij 1 server leidende rol als Master heeft en 1 of meerdere servers volgen als Slave. Uitval van een Master zal worden opgevangen door een Slave. Een Slave zal gepromoveerd worden als nieuwe Master.

Wat is er minimaal nodig om MySQL te kunnen laten draaien?

Een minimale setup bestaat uit 2 (virtuele) servers waarop MySQL draait. Tevens nog een 3e server waar een klein stukje software op draait die de gezondheid van de 2 servers in de gaten houdt. Dit wordt de agent genoemd en is noodzakelijk om een zogenoemde ‘split-brain’ te voorkomen. Een split-brain situatie ontstaat als 2 servers elkaar niet meer kunnen bereiken.

Wat is replication-lag?

De vertraging tussen een Master MySQL server en een Slave MySQL server noemt men replication-lag.

Managed Hosting

Jouw specialisten gegarandeerd ontlast van systeem- en softwareoptimalisatie om webdiensten sneller door te ontwikkelen.

Meer over Managed Hosting

VakantieVeilingen

“De basis bij ons is een LAMB architectuur, dat bestaat uit Linux, Apache, MySQL en PHP, die is toegespitst op onze high traffic situatie.”

Bekijk de case

Haal ook het maximale uit je online wereld.
Bel ons op 020 305 97 50 of laat ons contact opnemen met jou.