Managed wifi

Steeds meer organisaties willen medewerkers en bezoekers (gasten) voorzien van een stabiele en en veilig wifi-omgeving. Door de toenemende eisen en groeiend wifi-netwerken is het beheren van wifi-omgevingen voor veel organisaties een complexe bezigheid. De managed wifi-dienstverlening van True ontzorgt daarin volledig. Specialisten van True richten de wifi-omgeving in, monitoren deze actief en grijpen in als prestaties ondermaats raken.

Managed Wifi

Vertel ons uw managed wifi-uitdaging

Host u een wifi-omgeving bij True?

  • Dan kijken we samen met u mee naar de best passende managed wifi-oplossing voor uw organisatie
  • Dan monitoren we constant de prestaties en activiteit van uw wifi-omgeving(en)
  • Dan evalueren we proactief en samen of de wifi-omgeving nog aansluit bij de ontwikkelingen van uw werkomgeving
  • Dan grijpt True in indien de prestaties ondermaats zijn. True zal de wifi-omgeving blijvend tweaken om continu de beste balans voor uw situatie te vinden.

Managed wifi bij True

Managed wifi van True bestaat uit twee componenten. De centrale controllers die in het datacenter van True zijn geplaatst en de access points die op de locatie worden geplaatst. True bewaakt en beheert de access points op afstand vanuit de centrale controllers in het datacenter.

Storingen op afstand verholpen

Storingen worden snel opgemerkt en kunnen dankzij onze intelligente analysetools ook snel worden verholpen. Wijzigingen zijn snel en eenvoudig op afstand, zonder enige vertraging, door te voeren.

Hoge bandbreedtes

Managed wifi van True biedt een snelheid tot 300Mbit/s bij 2.4GHz en meer dan 800Mbit/s bij 5.0GHz. Deze hoge bandbreedtes stellen organisaties in staat om grotere groepen van gebruikers te bedienen en het nodige wifi-verkeer af te handelen.

Meerdere SSID’s per acces point mogelijk

Binnen een managed wifi-omgeving van True zijn meerdere wifi-netwerken mogelijk (SSID). Elke individuele access point kan meederde SSID’s faciliteren, waardoor er meerdere netwerken aan zijn te maken voor verschillende type gebruikers en/of apparaten.

Afgeschermd wifi-netwerk voor bezoekers

Voor bezoekers is het mogelijk om een ‘Captive portal’ te faciliteren. Dit is een afgeschermd wifi-netwerk waar bezoekers zich eerst aan moeten melden op een pagina voordat zij toegang krijgen tot het wifi-netwerk. De portal wordt beveiligd met een toegangscode die met de bezoekers gedeeld kan worden.

Voordelen van managed wifi bij True

De managed wifi-specialisten van True weten als geen ander hoe zij wifi-omgevingen het beste moeten configureren, optimaliseren en beheren. De voordelen die u treft als u managed wifi van True afneemt:

  • Altijd up-to-date. Vanuit de controller(s) in het datacenter kunnen de specialisten per acces point automatische updates inrichten. Zo blijft uw wifi-omgeving altijd voorzien van de nieuwste features en functionaliteiten.
  • Één wifi-omgeving voor meerdere locaties. Alle access points kunnen worden samengevoegd tot één wifi-omgeving. Zowel op één locatie, als ook op geografisch gescheiden locaties. Als een medewerker eenmaal is ingelogd, gebeurt dit automatisch op elke locatie vanuit
  • Uitgebreide analysemogelijkheden
    Vanuit de centrale controllers bewaakt True de gehele wifi-omgeving. In het geval van calamiteiten kan snel worden gehandeld. Is een access point defect, dan nemen andere access points in de wifi-omgeving de signalen over om zo voor maximale dekking te zorgen.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Haal het maximale uit uw organisatie met managed wifi van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.