Microsoft Exchange server veilig beheerd True

Microsoft Exchange Server toevoegen aan uw bestaande ICT landschap? De juiste integratie tussen mensen, processen en technologie is dan de uitdaging. Software applicaties en data moeten naadloos op elkaar aangesloten worden en medewerkers verwachten dat ze beschikbaar zijn op elk device vanaf elke locatie.

True stelt organisaties in staat slagvaardiger te ondernemen door een applicatieomgeving op maat te aggregeren, orkestreren en optimaliseren.

Microsoft Exchange Hosting

Let op! Per 1 juni is True Workspace onderdeel van Pink Elephant. Informatie over Microsoft Exchange vindt je voortaan op de website van Pink Elephant.

7 punten waarom bedrijfssoftware bij True hosten nog meer voordelen oplevert

1. Toegang en rechten van gebruikers gemanaged

Vanuit een selfservice portal kunt u toegang en rechten bij de in- en uitstroom van medewerkers in 5 minuten doorvoeren. Voor alle software binnen uw landschap.

2. Slim gekoppeld met andere bedrijfsapplicaties

True zorgt voor de koppeling van alle locaties waar uw software zich bevindt zodat er één netwerk ontstaat. Zelfs als sommige software nog on-premise staat.

3. Uw data veilig in de private of public cloud

In sommige gevallen draait software in de 'public' cloud en in andere gevallen is de data kritischer en een beveiligde private cloud de beste plek. Bij True heeft u die keuze.

4. Up- en downscalen per gebruiker per maand

Geen inflexibele softwarecontracten meer. Licenties worden per maand per gebruiker afgenomen en een groot deel van de administratie en afhandeling ligt bij True.

5. Eén aanspreekpunt voor support en issues

Natuurlijk zijn wij het aanspreekpunt voor gebruikers. Bespaar ook veel tijd met software-issues door True te laten fungeren als coördinator van uw leveranciers.

6. Uw applicatie zorgeloos geïmplementeerd

True zorgt ervoor dat uw software geïmplementeerd wordt in het softwarelandschap. Ook kunnen we de updates en upgrades verzorgen.

7. Altijd, overal en cross-device beschikbaar

Op elk platform werken mensen met bedrijfsdata en bedrijfsapplicaties. Met de deviceoplossingen van True kan uw organisatie de regie voeren over alle apparaten (desktop, laptop of tablet) die door medewerkers gebruikt worden.

Vertel ons uw Microsoft exchange server uitdaging

  Waarom True?

  Volledige ontzorging – onze experts regelen alle technische zaken. Installatie, beheer én pro-actieve optimalisaties.

  Tweakers-mentaliteit – de Trueligans tweaken net zo lang aan de webspaces totdat de beste prestaties zijn bereikt.

  Constante innovatie – we zijn constant op zoek naar de nieuwste innovatieve technologieën om toe te passen.

  Beschikt uw al over Microsoft Exchange?

  Dat is geen probleem. True beschikt over ruime ervaring met de implementatie, onderhoud en optimalisatie van uw hosted exchange server. Of het nu gaat om software aanpassingen, technisch beheer, het hosten van uw hosted exchange server of het implementeren van slimme add-ons. Ook als u een upgrade naar een nieuwe versie van Exchange overweegt is True workspace uw partner.
  Maak het uzelf gemakkelijk en besteed uw volledige applicatiemanagement uit bij True.

  Meer over Microsoft Exchange

  Microsoft Exchange Server is een betrouwbare oplossing die de uitwisseling van e-mailberichten mogelijk maakt. Met uw hosted exchange server bent u in staat alle berichtenstromen, netwerkmogelijkheden, samenwerkingsverbanden en bronnen op één plaats te beheren. Het web-opslagsysteem biedt één centrale locatie voor opslag van gegevens zoals agenda’s en e-mailberichten. Microsoft Exchange bevat ingebouwde beveiligingstechnologieën die er voor zorgen dat uw bedrijf optimaal kan blijven opereren door de virussen en spam te beperken.

  Anything: applicaties in topconditie

  Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

  Anywhere: altijd en overal online

  Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

  Anyone: iedereen up-and-running

  Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.