Snel inspelen op veranderingen vraagt om maximale schaalbaarheid

Maximale flexibiliteit met een werkomgeving van True

Slim opschalen in het digitale tijdperk vraagt om ongekende innovatiesnelheid. Door onze ruim ingerichte digitale werkomgevingen ontstaat flexibiliteit. Onze specialisten signaleren trends vroegtijdig, zodat systemen en bedrijfsapplicaties altijd van de nieuwste versie voorzien zijn. Zo wordt schaalbaarheid geen keuze, maar een garantie.

Flexibile schaalbaarheid voor workspaces

Werkomgevingen die snel op kunnen schalen

Slim ingerichte werkomgevingen. Experts die de digitale werkomgevingen proactief monitoren. en snel handelen bij up- en downscaling vraagstukken. De werkomgeving is zo ingericht zodat een optimaal reactievermogen ontstaat. 

Actieve monitoring

De specialisten van True houden proactief hardware, systemen, applicaties en datastromen in te gaten om te zien waar eventuele knelpunten zitten. Op eigen initiatief wordt gekeken waar eventuele updates of patches nodig zijn om de omgeving vloeiend te houden.

Trendanalyses

Trends worden nauw in de gaten gehouden zodat er snel op ingespeeld kan worden. Uitgebreide analyses dienen als een vertrekpunt voor verbeterslagen. Met uitgebreide rapportages is te zien waar knelpunten zitten, zodat actie snel kan volgen.

Proactief management

Niet alleen houden onze specialisten de omgeving in de gaten, we handelen ook proactief. Door onze constante drive naar slimme verbeteringen, zien we snel waar de knelpunten plaatsvinden en haken we daar op passende wijze op in.

Playbooks

Onze jarenlange ervaring heeft er voor gezorgd dat we bekend zijn met allerlei verschillende scenario’s. Die kennis en expertise hebben we gebundeld in playbooks: stramienen die ons in staat stellen om snel te handelen bij deployments, wijzigingen en belangrijke veranderingen zoals update- en upgrade management.

Load balancing

Onze loadbalancers zijn voor maximale efficiëntie en gericht op schaalbaarheid. Binnenkomend verkeer wordt over de digitale werkomgeving op de meest slimme manier verdeeld, zodat er optimale verdeling ontstaat en we de continuïteit van data en applicaties kunnen waarborgen.

Serverclusters

Serverclusters zijn flexibel, schaalbaar, redundant en op maat gesneden. Zo ontworpen zodat je nooit tegen een plafond aanloopt. Door te werken met vaste bouwblokken bieden we de garanties voor maximale schaalbaarheid en flexibiliteit, waardoor onze clusters zich aan kunnen passen aan iedere denkbare situatie.

Capaciteitsmanagement

Onze experts monitoren de digitale werkomgeving proactief op capaciteit. Indien capaciteitsplafonds bijna worden bereikt, wordt er snel geschakeld met uw experts zodat de continuïteit van de omgeving gewaarborgd wordt.

Reporting

Met onze uitgebreide rapportages worden de prestaties van uw web- of werkomgeving inzichtelijk gemaakt. In deze rapportages is gericht te zien waar de uitdagingen zitten. Onze experts adviseren vroegtijdig en proactief om eventuele knelpunten te voorkomen zodat de omgeving in altijd up-and-running blijft.

Upgrade management

Systemen zijn onderhevig aan veranderingen. Onze upgrade management dienstverlening zorgt ervoor dat uw bedrijfskritische applicaties en systemen altijd geüpdatet zijn. Experts nemen de complexiteit uit handen en voeren nauwkeurig wijzigingen door.

Up- en downscale management

Flexibel up- en downscalen is bij True snel te realiseren. Voor werkomgevingen maken wij gebruik van Identity & Accesmanagement tooling waarbij u licenties, devices en gebruikers van de werkomgeving eenvoudig aan en uit kunt vinken. Onze webomgevingen zijn gestandaardiseerd waar mogelijk, en configuraties op maat waar nodig. Nieuwe capacititeit is snel toe te voegen of te verwijderen.

Gebouwd voor maximale schaalbare werkomgevingen

Bij alle oplossingen die True realiseert, staat de geïntegreerde benadering van webspace en workspace. In het True Solutions Wheel vindt u alle elementen voor de beste werkplek en de beste webomgeving. Gebruikers en devices, data en applicaties, connectiviteit en infra, veiligheid en compliancy: alles is onderling verbonden. True zet de extra stap en kijkt naar alle onderdelen. Wij aggregeren, orkestreren en optimaliseren. Daarmee komt u sneller bij uw doel.

Haal het maximale uit uw organisatie met een werkplek van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.