Verleen altijd en overal toegang tot bedrijfsinformatie en -applicaties

De werkplek van medewerkers altijd up-and-running

Op de online werkplek komt alles bijeen. Voor de beste online werkplek heeft u een solide, schaalbare cloudinfrastructuur en de beste netwerkverbindingen nodig. True neemt de verantwoordelijkheid voor de synergie tussen infrastructuur, connectiviteit en de toegang tot applicaties en data. En True is gespecialiseerd in managed platforms: geoptimaliseerde platformen voor specifieke en veilige toegang voor medewerkers.

De werkplek van medewerkers altijd up-and-running op ieder device

Geef gebruikers toegang tot de werkomgeving

Gebruikers, uw applicatielandschap en uw budget: alles is permanent in beweging en ontwikkeling. Met uw infrastructuur wilt u kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. De solution architecten van True zorgen ervoor dat uw IT-resources op de meest effectieve manier voor uw gebruikers ontsloten worden.

Stem alle cloudomgevingen op elkaar af

Bij True maakt het niet uit welke cloudomgeving u gebruikt. Onze experts brengen data en applicaties uit public, private en hybrid cloudomgevingen samen in één digitale werkomgeving.

Houd vertrouwelijke data in een private cloud

Met de private cloudomgeving van True verwerkt u vertrouwelijke gegevens van uw organisatie in een eigen, afgesloten, virtuele infrastructuur. True helpt bij de inrichting en optimalisering van deze private cloud.

Ervaar de betrouwbaarheid van een dedicated server

Met een dedicated server profiteert u van gegarandeerde prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid. De engineers van True configureren, optimaliseren en beheren alle servers, zodat de beste prestaties worden behaald.

Krijg volledige toegang en middelen

De voordeligste server colocatie oplossing die complete toegang verleent tot ons datacenter, netwerk en remote hands faciliteiten. Binnen onze shared colocatie krijgt u direct de beschikking over alle benodigde middelen. En natuurlijk de uitgebreide 24×7 support die u van ons gewend bent.

Claim een eigen plek in een private colocatie

Kies voor de ideale mix en plaats ook uw eigen apparatuur in onze op maat gemaakte en afgesloten racks. Vanaf tien eenheden hoog je eigen afgesloten compartiment.

Ontketen de kracht van de hybrid cloud

De prestaties van een dedicated server gecombineerd met de flexibiliteit van een private cloud-server. Onze diepgaande kennis verenigd in één virtueel platform zodat u gegarandeerd van de beste prestaties profiteert. 

Managed Platforms

Schaalbare cloudomgevingen voor maximale flexibiliteit. Het fundament voor de werkplek begint bij de juiste infrastructuur voor de juiste toepassing. Onze expertise is terug te vinden in onze doorontwikkelde managed cloudplatforms.

Bescherm tegen externe bedreigingen

Met een managed firewall van True houdt u ongewenste bezoekers buiten de deur. True configureert op maat de beste firewalls voor software en hardware.

De beste verbindingen, de hoogste snelheden

Met de slimme connectiviteitsoplossingen van True kunt u op een eenvoudige manier verbindingen beheren. Zo zorgt u ervoor dat gebruikers op verschillende locaties – op vestigingen of bij medewerkers thuis – via een beveiligde verbinding toegang hebben tot data en applicaties.

De snelste routes voor bestemmingsverkeer

Bij True maken we gebruik van de hoogste kwaliteit routers. Hierdoor profiteert u van de hoogste presterende connectiviteit en is de route voor het bestemmingsverkeer op de meest efficiënte manier gemaakt.

Geen concessies in onze switches

True stelt maximale eisen aan switches. De switches in ons datacenter staan garant voor de hoogste snelheid en de beste prestaties.

Koppel domeinnamen aan websites & apps

Host de domeinnamen van uw webapplicaties bij True. Een domeinnaam bij True is onderdeel van de totaaloplossing en wordt gehost op onze servers. Zo houdt u alles bij één partij.

Verbind met externe providers

Binnen de datasuite – in eigen beheer door onze colocation & netwerkafdeling – kunnen er verschillende connecties worden gelegd met providers en koppelpunten om externe locaties aan te sluiten.

Overal op kantoor een sterk wifi-signaal

Met de wifi-diensten van True beschikt u over een sterk wifi-signaal overal in uw kantooromgeving. True neemt de installatie en het beheer van de wifi-verbindingen volledig uit handen en zorgt voor constante optimalisaties.

Veilig toegang tot de werkomgeving

Via een overzichtelijk webportaal krijgen medewerkers toegang tot de digitale werkomgeving. De portal herkent de gebruikers en geeft hen toegang tot alle benodigde applicaties, data en devices.

Altijd en overal toegang dankzij een geïntegreerde werkomgeving

Onze holistische blik zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de werkplek, en geeft u de expertise en regietools die nodig zijn om maximale grip te krijgen. We voegen infrastructuur, connectiviteit, data, apps, devices en users samen tot een geïntegreerde werkomgeving die veilig, compliant en schaalbaar is.

Vertel ons hoe we kunnen bijdragen aan het slimmer inrichten van uw online werkplekken

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.