Microsoft Dynamics NAV hosten in de cloud van True

Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) toevoegen aan uw bestaande ICT landschap? De juiste integratie tussen mensen, processen en technologie is dan de uitdaging. Applicaties en data moeten naadloos op elkaar aangesloten worden en medewerkers verwachten dat ze beschikbaar zijn op elk device vanaf elke locatie.

True stelt organisaties in staat slagvaardiger te ondernemen door een applicatieomgeving op maat te aggregeren, orkestreren en optimaliseren.

7 punten waarom bedrijfssoftware bij True hosten nog meer voordelen oplevert

1. Toegang en rechten van gebruikers gemanaged

Vanuit een selfservice portal kunt u toegang en rechten bij de in- en uitstroom van medewerkers in 5 minuten doorvoeren. Voor alle software binnen uw landschap.

2. Slim gekoppeld met andere bedrijfsapplicaties

True zorgt voor de koppeling van alle locaties waar uw software zich bevindt zodat er één netwerk ontstaat. Zelfs als sommige software nog on-premise staat.

3. Uw data veilig in de private of public cloud

In sommige gevallen draait software in de 'public' cloud en in andere gevallen is de data kritischer en een beveiligde private cloud de beste plek. Bij True heeft u die keuze.

4. Up- en downscalen per gebruiker per maand

Geen inflexibele softwarecontracten meer. Licenties worden per maand per gebruiker afgenomen en een groot deel van de administratie en afhandeling ligt bij True.

5. Eén aanspreekpunt voor support en issues

Natuurlijk zijn wij het aanspreekpunt voor gebruikers. Bespaar ook veel tijd met software-issues door True te laten fungeren als coördinator van uw leveranciers.

6. Uw applicatie zorgeloos geïmplementeerd

True zorgt ervoor dat uw software geïmplementeerd wordt in het softwarelandschap. Ook kunnen we de updates en upgrades verzorgen.

7. Altijd, overal en cross-device beschikbaar

Op elk platform werken mensen met bedrijfsdata en bedrijfsapplicaties. Met de deviceoplossingen van True kan uw organisatie de regie voeren over alle apparaten (desktop, laptop of tablet) die door medewerkers gebruikt worden.

Vertel ons uw Microsoft Dynamics NAV uitdaging

Waarom True?

Volledige ontzorging – onze experts regelen alle technische zaken. Installatie, beheer én pro-actieve optimalisaties.

Tweakers-mentaliteit – de Trueligans tweaken net zo lang aan de webspaces totdat de beste prestaties zijn bereikt.

Constante innovatie – we zijn constant op zoek naar de nieuwste innovatieve technologieën om toe te passen.

Voordelen voor uw organisatie met Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics ERP is ontworpen om snel mee aan de slag te gaan en met uw bedrijf te laten groeien. Met Microsoft Dynamics optimaliseert de bedrijfsprocessen wat resulteert in verhoogde de productiviteit, verbeterde klantinzichten, strakkere planning en beheer en het helpt u de doelstellingen van uw organisatie behalen en risico’s minimaliseren.

Beschikt u al over Microsoft Dynamics NAV?

Dat is geen probleem. True beschikt over ruime ervaring met de implementatie, onderhoud en optimalisatie van Microsoft Dynamics Navision omgevingen. Of het nu gaat om software aanpassingen, technisch beheer, het hosten van uw NAV software of het implementeren van slimme add-ons. Ook als u een upgrade naar een nieuwe versie van Dynamics NAV overweegt is True workspace uw partner!
Maak het uzelf gemakkelijk en besteed uw volledige applicatiemanagement uit bij True.

Optimaliseer processen met Microsoft Dynamics NAV

Het succes van een onderneming wordt bepaald door de integratie van 6 sleutelfactoren. Namelijk applicaties, data, users, devices, connectivity en cloud (locaties). Door uw Microsoft Dynamics onder te brengen in de cloud van True, zorgen wij ervoor dat uw ERP optimaal met uw andere bedrijfsapplicaties integreert en samenwerkt. De voordelen die uw organisatie hiermee behaald zijn onder andere verhoogde bedrijfscontinuïteit, uw software is altijd up-to-date. Meer flexibiliteit, werknemers hebben altijd en overal toegang tot applicaties en data. Verbeterde beveiliging, u weet wie met welk device bij welke data kan komen en verhoogde productiviteit: Met slimme tools van True bereikt uw organisatie meer efficiëntie en kostenbesparing.

Breng uw bedrijfsapplicatielandschap onder in een geïntegreerde webomgeving van True

Onze holistische blik zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de werkplek, en geeft u de expertise en regietools die nodig zijn om maximale grip te krijgen. We voegen infrastructuur, connectiviteit, data, apps, devices en users samen tot een geïntegreerde werkomgeving die veilig, compliant en schaalbaar is.

Haal het maximale uit uw applicatielandschap met een werkomgeving van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel ons over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.
Multrix heet voortaan True

Voortaan gaat Multrix verder onder de naam True.
Lees er alles over in dit nieuwsbericht. Neem voor vragen contact met ons op via het telefoonnummer: 020 58 22 933 of mail naar service@true.nl.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.