Muis Software hosten in de cloud van True

Muis Software toevoegen aan uw bestaande ICT landschap? De juiste integratie tussen mensen, processen en technologie is dan de uitdaging. Applicaties en data moeten naadloos op elkaar aangesloten worden en medewerkers verwachten dat ze beschikbaar zijn op elk device vanaf elke locatie.

True stelt organisaties in staat slagvaardiger te ondernemen door een applicatieomgeving op maat te aggregeren, orkestreren en optimaliseren.

Muis Software hosten in de cloud van True

7 punten waarom bedrijfssoftware bij True hosten nog meer voordelen oplevert

1. Toegang en rechten van gebruikers gemanaged

Vanuit een selfservice portal kunt u toegang en rechten bij de in- en uitstroom van medewerkers in 5 minuten doorvoeren. Voor alle software binnen uw landschap.

2. Slim gekoppeld met andere bedrijfsapplicaties

True zorgt voor de koppeling van alle locaties waar uw software zich bevindt zodat er één netwerk ontstaat. Zelfs als sommige software nog on-premise staat.

3. Uw data veilig in de private of public cloud

In sommige gevallen draait software in de 'public' cloud en in andere gevallen is de data kritischer en een beveiligde private cloud de beste plek. Bij True heeft u die keuze.

4. Up- en downscalen per gebruiker per maand

Geen inflexibele softwarecontracten meer. Licenties worden per maand per gebruiker afgenomen en een groot deel van de administratie en afhandeling ligt bij True.

5. Eén aanspreekpunt voor support en issues

Natuurlijk zijn wij het aanspreekpunt voor gebruikers. Bespaar ook veel tijd met software-issues door True te laten fungeren als coördinator van uw leveranciers.

6. Uw applicatie zorgeloos geïmplementeerd

True zorgt ervoor dat uw software geïmplementeerd wordt in het softwarelandschap. Ook kunnen we de updates en upgrades verzorgen.

7. Altijd, overal en cross-device beschikbaar

Op elk platform werken mensen met bedrijfsdata en bedrijfsapplicaties. Met de deviceoplossingen van True kan uw organisatie de regie voeren over alle apparaten (desktop, laptop of tablet) die door medewerkers gebruikt worden.

Vertel ons uw Muis Software uitdaging

Waarom True?

Volledige ontzorging – onze experts regelen alle technische zaken. Installatie, beheer én pro-actieve optimalisaties.

Tweakers-mentaliteit – de Trueligans tweaken net zo lang aan de webspaces totdat de beste prestaties zijn bereikt.

Constante innovatie – we zijn constant op zoek naar de nieuwste innovatieve technologieën om toe te passen.

Muis Software toevoegen aan uw applicatielandschap?

De pakketten iMuis Online en iMuis Accountancy zijn beide online boekhoudpakketten en worden door Muis Software aangeboden als SaaS-applicatie. Om met de software te werken dient de gebruiker in te loggen via een online portal. Het ERP pakket iMuis Business is niet beschikbaar als ‘published app’. Als u deze software wilt gaan gebruiken dient u zelf voor een installatie te zorgen. True kan u helpen met de optimale integratie en orkestratie van on premise geïnstalleerde applicaties en online applicaties. Door het iMuis Online en iMuis Accountancy achter de centrale regielaag van True te plaatsen heeft u controle over welke werknemer wanneer toegang heeft tot de app. Daarnaast zorgt True voor de koppeling tussen de applicaties om deze optimaal binnen uw bedrijfsvoering op te nemen.

Meer over Muis Software

Muis Software ontwikkelt administratieve softwareoplossingen voor accountants en ondernemers binnen het mkb, handelsondernemingen, logistieke sector en zakelijke dienstverlening. De administratieve en ERP softwareproducten van Muis worden al ruim dertig jaar binnen de eigen onderneming in Nederland ontwikkeld.

Beschikt u al over Muis Software?

Dat is geen probleem. True beschikt over ruime ervaring met de implementatie, orchestratie, toegangsbeheer onderhoud en optimalisatie van Muis producten en omgevingen. Of het nu gaat om technisch beheer, of het implementeren van slimme add-ons. Maak het uzelf gemakkelijk en besteed uw volledige applicatiemanagement uit bij True.

Breng uw bedrijfsapplicatielandschap onder in een geïntegreerde webomgeving van True

Onze holistische blik zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de werkplek, en geeft u de expertise en regietools die nodig zijn om maximale grip te krijgen. We voegen infrastructuur, connectiviteit, data, apps, devices en users samen tot een geïntegreerde werkomgeving die veilig, compliant en schaalbaar is.

Haal het maximale uit uw applicatielandschap met een werkomgeving van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel ons over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.