Functionaliteit maximaal laten gebruiken door de organisatie

Grip op bedrijfsapplicaties en -data

Snelle veranderingen in de business vragen om het doeltreffend doorvoeren van nieuwe functionaliteit. Ondertussen staat u voor de uitdaging het applicatielandschap eenvoudiger, effectiever en goedkoper te maken. Onze applicatie-experts voeren wijzigingen door en optimaliseren prestaties zodat applicaties en data razendsnel kan worden geserveerd aan de eindgebruiker.

Grip op bedrijfsapplicaties en -data

Technisch beheer over het complete bedrijfsapplicatielandschap

De specialisten van True hebben een holistische kijk op Office-, Enterprise- en maatwerkapplicaties en denken met u mee over de nabije toekomst. True zorgt ervoor dat u in control bent over prestaties, veiligheid, kosten en licenties. Daarnaast helpt True u met integratie en migratie van alle bedrijfsapplicaties naar de cloud. Ook kan True de regierol richting leveranciers voor zijn rekening nemen.

Hosted
Bedrijfsapplicaties

Bekijk het volledige overzicht van onze hosted applicaties.

Managed
Serverapplicaties

Windows IIS
Microsoft SQL
Citrix
Microsoft Exchange

Bekijk het volledige overzicht van onze managed applicaties.

Maak data in de organisatie beheersbaar

Voor de business is data de grondstof voor waardecreatie. Voor de IT-organisatie is data vooral een beheeruitdaging. U wilt controle over back-ups en informatiestromen, optimale database structuren en de meest efficiënte opslagmethoden. Met de managed datadiensten van True kunt u de business optimaal ondersteunen. True zorgt ervoor dat u volledig compliant bent en blijft.

Beheer alle bestanden op één centrale plek

Met een FileServer zijn alle bestanden te beheren en terug te vinden vanuit één centrale mappenstructuur. True configureert en optimaliseert de FileServer en geeft regietools voor toegangsmanagement.

Laat uw databases optimaal presteren

Met de kennis van de experts van True leveren uw databases de beste prestaties. True stemt de databases naadloos af op de digitale werkomgeving en voert in overleg slimme verbeteringen door.

Borg data veilig met managed back-ups

Met managed back-ups blijven uw bestanden veilig en opvraagbaar bij calamiteiten. De back-upservice van True draait dagelijks, bewaart maximaal vijf versies van gewijzigde bestanden en is snel te herstellen.

Verstuur bestanden veilig met ShareFile

Met ShareFile voorkom je beperkingen in e-mailbijlagen. Bestanden tot maximaal 100GB zijn vanaf nu probleemloos met collega’s te delen. Het versturen van een bestandslink volstaat.

Plaats data op Nederlandse bodem

De datacentra van True bevinden zich in Nederland. Dat betekent dat de digitale werkomgeving van True geheel is afgestemd op de Nederlandse wet- en regelgeving.

Vertrouw op data-continuïteit bij calamiteiten

Voorkom dat uw organisatie tot stilstand komt als gevolg van calamiteiten. Met de Disaster Recovery Services (DRS) van True bent u snel weer in bedrijf. In overleg met True wordt bepaald welke omgevingen voor deze dienst gelden.

Apps & data als onderdeel van de geïntegreerde werkomgeving

Onze holistische blik zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de werkplek, en geeft u de expertise en regietools die nodig zijn om maximale grip te krijgen. We voegen infrastructuur, connectiviteit, data, apps, devices en users samen tot een geïntegreerde werkomgeving die veilig, compliant en schaalbaar is.

Haal het maximale uit uw organisatie met een True workspace

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.