Compliant zijn en blijven in een alsmaar veranderende wereld

Constant voldoen aan de compliance-richtlijnen

De business wil snel vooruit. U wilt een maximale ROI op IT-resources, de business optimaal faciliteren en ondertussen uw IT-organisatie transformeren. Als alles continu verandert, is het prettig om te weten dat True u bijstaat. Met degelijk advies over data-vraagstukken of de nieuwe privacywetgeving. Of hoe uw certificeringen en licentiebeheer ingebed is in de organisatie.
True helpt u niet vanuit de theorie, maar vanuit de praktijk. True is zelf ISO27001 gecertificeerd en heeft ervaring met de implementatie van industriespecifieke wet- en regelgeving.

Constant voldoen aan de richtlijnen met compliance management van True

ISO-compliant

True is compliant met ISO-certificeringen, zoals ISO 27001, NEN 7510, ISO 9001 en beschikt over de ISAE 3402 type I en II rapportages. Normeringen, certificeringen en rapportages die bewijzen dat True kwaliteitsnormen naleeft en nastreeft.

Ondersteuning door compliance-specialisten

De specialisten van True staan paraat om uw vragen over compliance te beantwoorden. Stel uw vragen vragen over datavernietiging, certificaten en rapportages. Onze specialisten vertellen hoe uw webomgeving aantoonbaar compliant wordt.

Licenties compliant?

True is intensieve partnerships aangegaan met technologiepartners. Dat betekent dat we uw licentielandschap altijd kunnen spiegelen aan de reglementen die nu gelden.

Compliance is verweven in onze web- en werkomgevingen

Bij alle oplossingen die True realiseert, staat de geïntegreerde benadering van webspace en workspace. In het True Solutions Wheel vindt u alle elementen voor de beste werkplek en de beste webomgeving. Gebruikers en devices, data en applicaties, connectiviteit en infra, veiligheid en compliancy: alles is onderling verbonden. True zet de extra stap en kijkt naar alle onderdelen. Wij aggregeren, orkestreren en optimaliseren. Daarmee komt u sneller bij uw doel.

Stel al uw vragen over compliancy aan onze compliancy-deskundigen

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.