Altijd en overal beschikbare verbindingen

De cloudwerkplek van de toekomst heeft een solide, schaalbare infrastructuur nodig. De netwerkverbindingen van True zorgen voor de hoogst haalbare prestaties. True neemt de volledige verantwoordelijkheid over het inrichten en optimaliseren van het netwerk. Zo kan de medewerker altijd en overal toegang krijgen tot de werkomgeving. Zonder iets van vertraging te merken.

connectivity

De snelste verbindingen uit de industrie

True hecht de hoogste waarde aan haar verbindingen. Gebruikers kunnen dankzij de door ons geconfigureerde netwerkverbindingen op een snelle, continue en eenvoudig manier toegang krijgen;  tot hun werkomgeving. Waar de medewerker ook is (thuis, op kantoor of ergens anders): True richt de verbindingen zo in zodat de medewerker toegang krijgt tot het applicatielandschap.

Routers

We stellen onze routers zo in dat uw werkomgeving de snelste routes vindt naar het internet. Bij de routers van True staat kwaliteit voorop. Geen concessies in prestaties. Alleen het beste apparatuur.

Switches

True stelt de maximale eisen voor onze switches.
Snelheid en veiligheid zijn essentieel voor het garanderen van de juiste verbindingen. True configureert de switches zodat de beste prestaties ontstaan. 

DNS

Voor domeinnamen kunt u terecht bij True. Met onze DNS-dienstverlening zorgen we ervoor dat de juiste bedrijfsapplicatie naar de juiste domeinnaam wordt doorgezet. True ontzorgt hierin volledig zodat u de handen vrijhoudt voor operationele zaken.

Externe verbindingen

Verbindingen met externe providers zijn binnen ons datacenter te leggen. Onze netwerkengineers staan klaar om de technische aspecten te overleggen met de uw leveranciers. Koppelpunten, en connecties tussen meerdere locaties zijn mogelijk.

Managed wifi

De sterkste wifi-signalen op kantoor behaalt u met de managed wifi diensten van True. True monteert de access points en configureert deze met de wifi-omgeving. Experts nemen het beheer en optimaliseren van wifi volledig uit handen.

Access management

Met een webportaal van True krijgen medewerker veilig en eenvoudig toegang tot de digitale werkomgeving. Alle IT-resources worden in deze portal ontsloten en door True beheert. Zo krijgen medewerkers altijd en overal toegang tot de benodigde applicaties.

Een slimme werkomgeving is een geïntegreerde werkomgeving

Onze holistische blik zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de werkplek, en geeft u de expertise en regietools die nodig zijn om maximale grip te krijgen. We voegen infrastructuur, connectiviteit, data, apps, devices en users samen tot een geïntegreerde werkomgeving die veilig, compliant en schaalbaar is.

Haal het maximale uit uw organisatie met de geoptimaliseerde werkomgevingen van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.