Grip houden op datastromen binnen de organisatie

Snel inspelen op veranderingen vraagt om doeltreffende doorvoeren van nieuwe functionaliteiten. Grip houden over de datastromen is daarbij belangrijk. True neemt de verantwoordelijkheid voor het optimaliseren van datastromen.

datamanagement

Data in de organisatie beheersbaar maken

Data is het nieuwe gaat. Voor de IT-organisatie is data vooral een beheers-uitdaging. U wilt controle over backups en informatiestromen, optimale database-structuren en de meest efficiënte opslagmethoden. Met de managed datadiensten van True kunt u de business optimaal ondersteunen. True zorgt ervoor dat u volledig compliant bent en blijft.

Fileserver

Alle bestanden terugvinden en beheren vanuit één centrale mappenstructuur. Met een FileServer van True wordt het mogelijk. True richt de FileServer in en heeft de regietools die nodig zijn om toegang te beheren.

Database-optimalisaties

De experts van True beschikken over de juiste kennis die nodig is om databases op de meest efficiënte manier in te richten en af te stemmen met applicaties. Zo geven we bedrijfsapplicaties de boost die nodig is voor de beste prestaties.

Managed back-ups

Managed back-ups van True zorgen ervoor dat data geborgd blijft. Experts makenregelmatig back-ups van uw werkomgeving en grijpen vroegtijdig in bij risico’s of kwetsbaarheden. Zo blijft uw digitale werkomgeving presteren, ook bij calamiteiten.

ShareFile

Probleemloos bestanden versturen tot maximaal 100GB. Met een ingerichte ShareFile-omgeving bij True voorkomt u beperkingen in e-mailbijlagen. Bestanden zijn probleemloos en eenvoudig met collega’s en externen te delen.

Datacenters

De datacenters van True bevinden zich in Nederland. Dat betekent dat uw data verwerkt en opgeslagen wordt op Nederlandse bodem. Onze datacenters voldoen aan strenge richtlijnen en zijn maximaal beveiligd voor diverse scenario’s.

Disaster Recovery Services

Mocht u data kwijt om welke reden verloren zijn, kan deze in de sommige gevallen met onze Disaster Recovery Services worden teruggehaald. Samen bepalen we welke omgevingen risico lopen en waarbij we deze dienst moeten laten gelden.

Een slimme werkomgeving is een geïntegreerde werkomgeving

Onze holistische blik zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de werkplek, en geeft u de expertise en regietools die nodig zijn om maximale grip te krijgen. We voegen infrastructuur, connectiviteit, data, apps, devices en users samen tot een geïntegreerde werkomgeving die veilig, compliant en schaalbaar is.

Stel uw vragen over data aan een van onze digitale werkplek-specialisten

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.