Hybrid cloud

Of uw bedrijfapplicaties nou in een public of private cloud staan: met een hybrid cloudomgeving van True combineert u het beste van beide werelden. De experts van True stellen de verschillende cloudomgevingen samen totdat de beste mix gevormd wordt.

Hybrid Cloud voor online werkplekken

Stel uw vragen over hybrid cloudomgevingen

Host u bij True?

Goede prestaties – Met de uitgekiende opstelling en A-klasse configuraties halen we het beste uit de omgeving.
Integreerbaar – Binnen de omgevingen van True zijn verschillende cloudomgevingen (public, private) te integreren. De experts van True weten met hun slimme werkwijze de clouds aan elkaar te knopen.
Expertsupport – True helpt met een juiste inrichting, configuraties van webserver en databaseclusters en kan elke dienst faciliteren binnen de cloudomgeving.

De voordelen van hybrid cloud computing

Het beste uit de cloud gecombineerd

Soms is de beste cloudomgeving een omgeving die uit verschillende clouds bestaat. Een omgeving die profiteert van de capaciteit van public clouds, en het betrouwbare van private clouds. Binnen True brengen we de verschillende clouds van uw bedrijfsapplicaties onder in een hybride, multi-cloudomgeving. Zo profiteert de werkomgeving van het beste uit beide werelden.

Gebouwd voor maximale flexibiliteit

De capaciteit en kostenefficiëntie van de public cloud is ongekend. Veel SaaS-applicaties voor bedrijven kennen alleen nog maar een public cloud variant. Maar naast de kosten is de public cloud ook ideaal voor schaalbaarheid, bijvoorbeeld bij zwaar of onvoorspelbaar verkeer. In een hybrid cloud combineren we apps die in de public cloud staan naadloos in uw digitale werkomgeving.

Slimme integraties van gebruikerdatabases

Met onze slimme tool voor Identity & Accesmanagement kan True meerdere Active Directories (gebruikersdatabases) samenvoegen en afstemmen. Het voordeel daarvan is dat uw gebruikers toegang krijgen tot een divers palet in de werkomgeving van applicaties, ongeacht in welke cloudomgevingen de applicaties staan. De experts van True koppelen via Active Directory Federation Services (ADFS) en DirSync de databases aan elkaar. Cross-cloud integraties noemen we het.

Het hybrid cloud platform van True

  • Hybride virtueel/fysiek
  • Direct schaalbaar
  • Rapid deploy services
  • Rapid restore services
  • Live migratie services

Een slimme werkomgeving is een geïntegreerde werkomgeving

Onze holistische blik zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de werkplek, en geeft u de expertise en regietools die nodig zijn om maximale grip te krijgen. We voegen infrastructuur, connectiviteit, data, apps, devices en users samen tot een geïntegreerde werkomgeving die veilig, compliant en schaalbaar is.

Haal het maximale uit uw organisatie met een werkomgeving van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.