Managed Firewall

Het aantal bedrijven dat -financiële en andere- schade oploopt door aanvallen via Internet, stijgt elk jaar explosief. Ondanks deze schrikbarende ontwikkeling besteedt het gros van de organisaties weinig tot geen aandacht aan beveiliging van de ICT-infrastructuur. Dat is zeer opmerkelijk: driekwart van het bedrijfsleven is sterk afhankelijk van haar ICT. Voor een kwart van de bedrijven geldt zelfs dat het complete bedrijfsproces stilstaat zonder ICT. Laat u niet verrassen: beveilig uw bedrijfsnetwerk met een managed firewall van True.

managed firewall

Vertel ons uw managed firewall uitdagingen

Host u bij True?

  • Dan kijken we samen met u mee naar de managed firewall oplossing voor uw organisatie
  • Dan monitoren we de prestaties en activiteit van uw firewall
  • Dan evalueren we  proactief en samen of de firewall nog aansluit bij de ontwikkelingen van uw werkomgeving
  • Dan grijpt True in indien de prestaties ondermaats zijn. True zal de firewall blijvend tweaken om continu de beste balans voor uw situatie te vinden.

Meer dan standaardbeveiliging met een managed firewall van True

De managed firewall van True is een intern ontwikkelde firewall van bijzonder hoog niveau, gekoppeld aan professionele dienstverlening. De firewall doet meer dan het bieden van ‘standaard’ beveiliging: hij koppelt ook afzonderlijke locaties op een veilige en stabiele wijze en zorgt ervoor dat medewerkers stabiel en veilig kunnen telewerken.

Een veilige verbinding via VPN

Een managed firewall van True is inclusief uitgebreide VPN- ondersteuning (Virtual Private Network). Met VPN kunnen externe gebruikers of thuiswerkende medewerkers op een veilige manier inloggen op het bedrijfsnetwerk en kunnen afzonderlijke vestigingen veilig gekoppeld worden. Aan het gebruik van deze functionaliteit zijn geen extra kosten verbonden. Het aantal te gebruiken VPN-tunnels wordt bepaald door de beschikbare bandbreedte.

Fail-over werkwijze

Een Internetverbinding is van cruciaal belang. Bijvoorbeeld bedrijven die een commerciële website voeren of zeer afhankelijk zijn van e‑mail. Een gewone firewall vormt dan een ‘single point of failure’, een enkelvoudig systeem dat bij uitval voor kostbare problemen kan zorgen. De managed firewall kan dubbel worden uitgevoerd. Twee systemen worden gekoppeld, waarbij het tweede systeem het binnen drie seconden overneemt van het eerste in het geval van uitval. Tussentijdse configuratiewijzigingen op het eerste systeem worden direct automatisch doorgegeven aan het tweede: een unieke functionaliteit.

Uitgebreide functionaliteiten

De functionaliteiten en technische mogelijkheden van een managed firewall bij True zijn zeer uitgebreid: NAT, High Availability, Load Balancing, VPN, uitgebreide monitoring- en analysefuncties zijn slechts een greep uit de vele functionaliteiten.

Voordelen van een managed firewall bij True

De managed firewall van True beschikt over een aantal unieke eigenschappen die uw organisatie de volgende voordelen biedt:

  • Up-to-date: Het systeem wordt maandelijks onderhouden en periodiek van nieuwe versies voorzien. Mocht er een ‘lek’ in een bepaald programma worden gevonden, dan wordt de programmatuur van de managed firewall van True onmiddellijk aangepast. De veiligheid van de IT-omgeving blijft hierdoor gewaarborgd;
  • 24×7 Bewaking: Alle firewalls worden 24x7x365 digitaal bewaakt. Bij een storing worden automatisch de juiste True-medewerkers gewaarschuwd. Door deze automatische signalering kan direct actie worden ondernomen en snel een oplossing worden gerealiseerd;
  • Back-up: Bij elke configuratiewijziging wordt automatisch een back-up gemaakt van de volledige configuratie. Als een systeem hardwarematig moet worden vervangen, dan wordt wordt het nieuwe systeem voorzien van deze recente back-up. Het systeem is in minimale tijd weer actief.
  • Rapportage: De organisatie ontvangt maandelijks een volledige rapportage van elke in de organisatie actieve firewall. Deze rapportage bevat onder andere de beschikbaarheid van het systeem (in tijd), eventueel geregistreerde aanvallen en uitgevoerde controles en updates;
  • Hardware Replacement: In het geval van hardwarematige uitval, wordt het systeem binnen uiterlijk vier uur vervangen. Omdat configuraties automatisch worden veiliggesteld, kan de nieuw te plaatsen managed firewall van True direct van de juiste configuratie worden voorzien.

Een slimme werkomgeving is een geïntegreerde werkomgeving

Onze holistische blik zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de werkplek, en geeft u de expertise en regietools die nodig zijn om maximale grip te krijgen. We voegen infrastructuur, connectiviteit, data, apps, devices en users samen tot een geïntegreerde werkomgeving die veilig, compliant en schaalbaar is.

Haal het maximale uit uw organisatie met een werkomgeving van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.