Managed platforms als fundament voor de werkomgeving

Ieder bedrijf wordt een digitaal bedrijf, IT is de aanjager van de business. Met managed platforms van True krijgt u de perfecte balans tussen applicaties en data, tussen infrastructuur en connectiviteit en tussen gebruikers en hun devices. Zonder dat u zich hoeft te bekommeren om beheer en onderhoud. Verhuis uw IT-landschap naar een van onze volledig beheerde datacenters en maak optimaal gebruik van onze experts met digitaal DNA. Zo heeft u de handen vrij om te focussen op de business.

workspace managed platforms

Access Platform

Geef uw medewerkers toegang tot de Workspace-portal. Met ons Access Platform regelen we toegang eenvoudig en snel.

E-mail Platform

Altijd en overal toegang tot de e-mailomgeving. Ons E-mail Platform bestaat uit slimme resources, afgestemd op de wensen van de organisatie.

Virtual Platform

De kracht van een dedicated server, maar de flexibiliteit van een virtual server. Ons Virtual Platform zorgt voor prestaties op maat.

Storage Platform

Slimme storage-oplossingen voor maximale flexibiliteit. In ons Storage Platform houden we rekening met de schaalbaarheid van uw organisatie.

VoIP Platform

De kracht van telefonie, maar dan via een internetverbinding. Ons VoIP-platform combineert de beste IT-resources zodat optimale telefonie ontstaat.

Collaboration Platform

Alle Collaboration-apps die uw medewerkers nodig hebben om productief te zijn. In ons Collaboration Platform combineren we public en private cloud apps tot één slimme cloudomgeving.

Webbrowser Platform

Laat uw medewerkers veilig op het web surfen. Met ons Webbrowser Platform regelen we de browsers in die u toestaat, zodat u grip en controle houdt over het surfgedrag van de organisatie.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Haal het maximale uit je organisatie met Webspaces van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.