Microsoft Azure bij True

Microsoft Azure is een schaalbare clouddienstverlening voor het hosten van infrastructuur (IaaS), platformen (PaaS) en (bedrijfs)applicaties (SaaS). Bij Azure doet u doet géén investeringen in hardware, onderhoud en kunt u razendsnel nieuwe IT deployen dankzij uitgebreide flexibiliteit en schaalbaarheidsmogelijkheden. True beheert het Microsoft Azure platform. Onze Azure-experts doen de slimme configuraties, schakelen snel bij veranderingen en bouwen efficiënte koppelingen in die uw applicatielandschap aan elkaar bindt.

microsoft-azure-platform

Onze Managed Azure Services

Microsoft Azure experts die het Azure platform voor u beheren. Van complete infrastructuur, tot cloudkoppelingen tussen bedrijfsapplicaties die bij ons staan of op Azure.

Werk samen met True en Microsoft en ontdek de kracht van hoogpresterende servers in een naadloos geïntegreerd cloudlandschap

Waarom Azure bij True?

Cloud Solution
Provider

True is onderdeel van het CSP-programma bij Microsoft. Daardoor is True in staat om de hoogste kwaliteit van controle, security en continuïteit van dienstverlening te bieden waarbij private, en publieke cloudplatformen als Azure en de serveroplossingen van True met elkaar zijn geïntegreerd.

Licenties direct afnemen
bij True

Naast onze Azure-dienstverlening zijn we bij True daarnaast een van de grootste afnemers van Microsoft licenties van Nederland. Organisaties kunnen direct bij True licenties afnemen voor Microsoft-producten zoals Office 365, SharePoint en Skype for Business.

De juiste cloudmix
samengesteld

Bij True kijken we verder dan Microsoft Azure alleen. We kijken kritische naar uw IT-vraagstukken en op basis daarvan een cloudmix voor u samen. Managed public cloud services? Of juist een hybride omgeving waarbij bedrijfsapps aan elkaar worden gekoppeld?

Efficiënte user management
integraties

Geef nieuwe medewerkers snel toegang tot de applicaties, data en devices die ze dagelijks gebruiken. Host u uw Active Directory bij True? Dan zorgen wij voor efficiënte koppelingen tussen gebruikers, devices en applicaties. In welke omgeving deze ook staan.

Anything: applicaties in topconditie

Alles is met elkaar verbonden; webapplicaties, business apps en webshops. True geeft deze applicaties een plek op het internet en gebruikt data als bindmiddel tussen applicatie, functionaliteit en infrastructuur.

Anywhere: altijd en overal online

Technologie moet altijd werken, waar dan ook ter wereld. True verzorgt de infrastructuur voor zorgeloos digitaal werken en optimale beschikbaarheid van bedrijfskritische websites, -shops en -apps.

Anyone: iedereen up-and-running

Welk device medewerkers ook gebruiken: True zorgt voor de juiste toegang, instellingen en verbindingen met de rest van het applicatielandschap. Alles voor de beste gebruikerservaring.

Microsoft Azure bij True? Bespreek de mogelijkheden

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.