Private Cloud

Een eigen private cloudomgeving voor de bedrijfskritische applicaties in uw werkomgeving. Geen investeringen nodig voor infrastructuur, hardware of softwarelicenties, maar een compleet ingerichte oplossing voor het hosten en technisch beheren van kritische applicaties. True voorziet in zowel de hardware als de virtualisatietechnologie die nodig zijn om een private cloudomgeving te managen. Alles met het oog op maximale schaalbaarheid.

Private Cloud voor online werkplekken

Vertel uw private cloud uitdaging

Host je bij True?

  • Goede prestaties – Met de uitgekiende opstelling en A-klasse configuraties halen we zeer veel prestaties uit een private cloud.
  • Kostenefficiënt – Het aantal virtual dedicated servers delen door de totale kosten van een private cloud geeft een lage eenheidsprijs.
  • Expertsupport – True helpt met een juiste inrichting, configuraties van webserver en databaseclusters en kan elke dienst faciliteren binnen de private cloud.

Baas over eigen private cloudomgeving

Geen last van andere servers

Een private cloudomgeving wordt geleverd in een omgeving die specifiek voor uw situatie is geïsoleerd. De aangesloten servers in de private cloudomgeving hebben geen last van drukte op andere servers.

Iedere indeling is mogelijk

Binnen een private cloud omgeving is veel capaciteit beschikbaar voor verschillende combinaties. True voorziet in gepast advies zodat de configuraties gemaakt worden die het best bij de doelen voor de organisaties passen.

Hybride mogelijkheden

Of u nu gebruik maakt van on-premise omgevingen of  public of  private cloudomgevingen: bij True beschikken we over de kennis om verschillende omgevingen aan te sluiten aan het netwerk en de complete infrastructuur. Zo ontstaat er een hybride situatie waarmee uw oplossing op maat samengesteld kan worden.

Aantrekkelijke vaste kosten

Een private cloud bij True is kostenefficiënt en heeft aantrekkelijke vaste kosten. Upscaling is snel te realiseren dankzij flexibel opgezette virtual servers, zonder daarvoor iedere keer extra maandelijkse kosten te hebben.

De voordelen van private cloud virtualisering

De private cloud expertise van True

Binnen een private cloudomgeving van True is geen extra investering nodig om uw technisch personeel op te leiden. De techneuten van True staan u bij om wijzigingen binnen de omgeving door te voeren.

Up and downscalen

Een wijziging voor de private cloud is snel gerealiseerd. Binnen een server worden wijzigingen makkelijk doorgevoerd. Een extra server toevoegen wordt door onze engineers snel geconfigureerd zodat deze onderdeel wordt van uw private cloud.

Een slimme werkomgeving is een geïntegreerde werkomgeving

Onze holistische blik zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de werkplek, en geeft u de expertise en regietools die nodig zijn om maximale grip te krijgen. We voegen infrastructuur, connectiviteit, data, apps, devices en users samen tot een geïntegreerde werkomgeving die veilig, compliant en schaalbaar is.

Haal het maximale uit je organisatie met Smart Workspaces van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.