Shared Colocation

Shared colocation is uitermate geschikt voor organisaties die op zoek zijn naar kostenefficiënte manieren om enkele servers te hosten zonder investeringen te doen in dure infrastructuur en netwerkapparatuur. Voor het plaatsen van enkele of meerdere servers kunt u direct terecht bij True.

Shared Colocation voor online werkplekken

Stel ons uw shared colocation uitdagingen

Host uw bij True?

  • Constante optimalisatie – De engineers draaien constant aan de knoppen om de slimste optimalisaties voor de shared colocatie te bereiken.
  • De beste configuraties – Onze experts hebben een unieke mix aan configuraties ontwikkeld, waarmee wij de hoogste snelheden voor uw omgeving behalen.
  • Geen concessies in kwaliteit – We selecteren continu de best presterende hardware die de markt te bieden heeft, zonder concessies te doen in kwaliteit. Dedicated servers zijn consistent in hardware en architectuur.

De voordelen van shared colocation

Voordelig en schaalbaar

Shared colocation is bij uitstek geschikt voor het plaatsen van kleine hoeveelheden servers. Naast uitgebreide 24×7 support die True eigen is, krijgt u ook toegang tot het datacenter, netwerk en faciliteiten om de omgeving op afstand te bedienen.

Kostenefficiënt en voldoende capaciteit

Shared colocation is er al vanaf een laag tarief per maand. Investeringen in netwerkapparatuur of infrastructuur zijn niet nodig. True zorgt ervoor dat de werkomgeving ook om kan gaan met hoge pieken, door voldoende capaciteit in te bouwen die hoge hoeveelheden data kan verwerken.

De features van shared colocation bij True

  • shared rackspace is standaard inclusief aansluiting op een switch en APC;
  • herstart uw server(s) vanuit ons webbased control panel;
  • rackspace van 1.20 meter diep voor optimale airflow en kabelmanagement;
  • remote hands dag en nacht aan te vragen, tevens KVM-switches beschikbaar;
  • wanneer u haast heeft, zijn snelle plaatsingen mogelijk.
Gedeelde Colocatie

Een slimme werkomgeving is een geïntegreerde werkomgeving

Onze holistische blik zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de werkplek, en geeft u de expertise en regietools die nodig zijn om maximale grip te krijgen. We voegen infrastructuur, connectiviteit, data, apps, devices en users samen tot een geïntegreerde werkomgeving die veilig, compliant en schaalbaar is.

Haal het maximale uit je organisatie met Smart Workspaces van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.