Medewerkers snel en eenvoudig toegang geven tot de werkplek met ieder device

Toegang voor de juiste medewerkers en devices

De toekomst is aan open innovatie en fluïde samenwerkingsverbanden. Medewerkers werken steeds vaker projectmatig en in flexibele teams, met professionals van binnen en buiten de organisatie. Iedereen neemt zijn eigen devices, applicaties en data mee. Er wordt op verschillende locaties gewerkt. Wie heeft toegang tot welke informatie en netwerken? Hoe vindt u de balans tussen gastvrijheid, open samenwerking en veiligheid?

De juiste toegang voor uw medewerkers

Iedere medewerker snel aan de slag

Met True houdt u grip op processen als on- en offboarding en vergemakkelijkt u inlogprocedures zonder concessies te doen op het vlak van security en compliancy. True levert effectieve identity en access management oplossingen die slim gekoppeld zijn aan HR-profielen.. Daardoor kunnen bijvoorbeeld nieuwkomers snel en compleet toegerust aan de slag. Met adoptie- en gebruikerstrainingen en slimme selfservice zorgen we voor een optimale end user experience.

Beheer medewerkers met handige regietool

Beheer medewerkers centraal met de User Provisioning tool van True. Geef nieuwe medewerkers snel toegang tot de applicaties, data en devices die ze dagelijks gebruiken.

Stel alle vragen bij één centraal aanspreekpunt

De True servicedesk is het Single Point of Contact (SPoC) voor alle medewerkers. True communiceert alle incidenten, wijzigingsverzoeken en overige meldingen van eindgebruikers richting de softwareleveranciers van de klant. Medewerkers kunnen direct bij deze helpdesk terecht.

Geef medewerkers een adoptietraining

Laat eindgebruikers kennis maken met de producten en diensten van True. Een adoptietraining verkort de leercurve van een nieuwe of aangepaste digitale werkomgeving, waardoor de productiviteit sneller op peil is.

Breng meerdere gebruikersdatabases samen

Breng de verschillende databases van uw gebruikers samen tot één gebruikersdatabase. Met een Hosted ActiveDirectory van True ontsluit u alle medewerkers in een centrale gebruikersdatabase. Dat vergemakkelijkt het beheer van gebruikers.

Gepersonaliseerde werkplek, eigen device(s)

Uw medewerkers willen alle vrijheid, u wilt volledige controle. Met de device management-oplossingen van True geeft u uw medewerkers alle ruimte om devices naar eigen inzicht te gebruiken. U weet precies door wie welke device gebruikt wordt en welke data en applicaties toegankelijk zijn. True zorgt voor actieve monitoring. Indien nodig, kunt u devices op afstand managen.

Maak digitaal werken persoonlijk

Met een hosted desktop van True maakt u digitaal werken persoonlijk en houdt u grip en controle. True zorgt voor een digitale werkomgeving die naadloos is afgestemd met de applicaties en data die medewerkers dagelijks gebruiken.

Houd grip op devices met toegang

Met Mobile Device Management (MDM) houdt uw IT-afdeling grip op alle devices in de organisaties. True geeft de organisatie de regietools om te bepalen welke medewerkers toegang krijgen tot welke applicaties en met welke devices.

Maak applicaties mobile ready

Maak bedrijfsapplicaties mobile ready met Mobile Application Management. True richt het MAM-platform volledig in op basis van uw mobiliteitstrategie. Data blijft veilig door strikte security- en privacy-voorwaarden.

Mobiel werken met XenMobile

Maak mobiel werken mogelijk met XenMobile. In een centraal beheerde omgeving van True kunt u alle mobiele devices van de organisatie managen. True configureert het platform op maat, zodat uw medewerkers snel aan de slag kunnen.

Printen vanuit de digitale werkomgeving

Met een geïntegreerde netwerkprinter kunnen medewerkers vanaf ieder device een printopdracht uitvoeren. True regelt in dat de printers gekoppeld zijn aan de digitale werkomgeving.

Medewerkers & devices geïntegreerd met de digitale werkomgeving

Onze holistische blik zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang krijgen tot de werkplek, en geeft u de expertise en regietools die nodig zijn om maximale grip te krijgen. We voegen infrastructuur, connectiviteit, data, apps, devices en users samen tot een geïntegreerde werkomgeving die veilig, compliant en schaalbaar is.

Haal het maximale uit uw organisatie met de werkomgevingen van True

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.