Maximale bescherming tegen invloeden die de werkomgeving bedreigen

Uw werkomgeving beschermd met geavanceerde security-maatregelen

De werkplek van de toekomst is mobiel. Uw eindgebruiker werkt altijd en overal met alle devices, connecties, applicaties en data die maar nodig zijn. Dat maakt uw organisatie kwetsbaar. Het veilig houden van de online werkplek gaat verder dan technologie. Daarom levert True niet alleen verschillende intelligente en geïntegreerde oplossingen, maar denkt True ook proactief met u mee over risico’s en securitybeleid, over bewustzijn en gedrag.

Uw workomgeving beveiligd door securityspecialisten

Versleutel de verbinding via SSL

Met een SSL-verbinding worden gegevens over een beveiligde verbinding verbinding verwerkt. True zorgt ervoor dat verbinding met de werkomgeving encrypt wordt via een SSL-certifcaat.

Scan de werkomgeving op virussen

Met de virusscanner van True wordt uw werkomgeving gescand op virussen. True implementeert, update en upgrade de werkomgeving zodat deze is beschermd is tegen virussen.

Bescherm met een firewall on-site

Met een on-site firewall bent u vanuit uw locatie beschermd tegen externe bedreigingen. True configureert de firewall en stemt deze in overleg af met de digitale werkomgeving.

Laat uw firewall beheren door True

Met een door True beheerde firewall wordt u volledig ontzorgd. True investeert in de nodige hard- en software en heeft kennis over het opbouwen en beheren van firewalls in-house beschikbaar.

Inzicht met een audit

In een Security Audit onderzoekt het security-team van True beveiligingsrisico’s binnen de werkomgeving. Het security-team levert na uitgebreide tests een adviesrapport op met verbeterpunten en advies voor de beveiliging van de werkomgeving.

Actief updatebeleid

Met het actieve update-management van True blijven applicaties in de digitale werkomgeving altijd up-to-date. True voert actief en zorgvuldig updates uit zodat de werkomgeving voorzien is van de laatste versie.

Laat applicaties patchen bij security-issues

Bij security-issues is het noodzakelijk om snel te handelen. Het security-team van True staat paraat om applicaties te patchen bij belangrijke calamiteiten en houdt daarnaast belangrijke lekken in de gaten.

Veiligheid verweven in de digitale werkomgeving

Bij alle oplossingen die True realiseert, staat de geïntegreerde benadering van webspace en workspace. In het True Solutions Wheel vindt u alle elementen voor de beste werkplek en de beste webomgeving. Gebruikers en devices, data en applicaties, connectiviteit en infra, veiligheid en compliancy: alles is onderling verbonden. True zet de extra stap en kijkt naar alle onderdelen. Wij aggregeren, orkestreren en optimaliseren. Daarmee komt u sneller bij uw doel.

Stel onze experts uw vragen over security

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.