Scaling ambition
al meer dan 20 jaar

Over True managed hosting
Home / Over True
Onze missie is om de ambities van onze Trueligans, klanten en partners maximale schaal te geven met digitale technologie, zodat ze het beste uit zichzelf en de wereld kunnen halen.
Scaling ambition in 40 seconden
De ambitie van True
in 40 seconden

Scaling ambition:
3 kernprincipes

Onze manier van denken, doen en zijn kenmerkt zich door drie pilaren. Hoe onderscheidend we zijn, wat jij als resultaat mag verwachten en hoe we een bijdrage leveren aan de maatschappij.

Change as a team

Vanuit een multidisciplinaire samenwerking, opereren als één. True wordt onderdeel van jouw ontwikkel- en/of product team. Een verregaande partnership, die alle benodigde disciplines op de meest efficiënte wijze met elkaar verenigt. Met een mentaliteit die jouw ambities maximale schaal geeft.

Accelerate action

Ieder moment telt. Met snelheid als beste wapen tegen verandering helpen we jou om een voorsprong te creëren, die past bij de ambitie van jouw bedrijf of organisatie. Vanuit een continu proces, gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring en diepgaande kennis van de markt en verschillende technologieën.

Killing complexity

Hoe kan het slimmer, beter, efficiënter. De vraag achter de vraag is verankerd in ons DNA. Het zit in alles wat we doen. Zo creëren we maximale impact, met minimale middelen. En dat levert niet alleen voordelen op voor onze klanten en hun eindgebruikers. Maar ook voor onszelf. En de wereld om ons heen.

Cases

True host onder andere de ambitie van

Logo Visma Roxit
Logo Prijsvrij
Fabrique logo
Logo Futurumshop
Logo Tweakers

Verenig je ambitie met die van ons en onze klanten

Scaling ambition. Bij True staat jouw ambitie centraal. Op die manier zorgen we dat je iedere dag met maximale energie kan doen waar je goed in bent, wat je leuk vindt om te doen en waar je gelukkig van wordt.

Ontdek hoe jij je kunt inzetten voor de ambitie van onze klanten en check onze vacatures. Of stuur gewoon een open sollicitatie. We staan altijd open voor talent. Als jij je met onze missie en kernwaarden kunt identificeren, dan zijn we op zoek naar jou. Wie je ook bent.

Kernwaarden van True

  • We love our inner nerd
  • We Truely care about our customers
  • We love to challenge
  • We are professional but casual

Onderdeel van The Digital Neighborhood

True is onderdeel van The Digital Neighborhood, een groeiende gemeenschap van onafhankelijke technologiebedrijven met in totaal 1.250 werknemers. Dankzij de nauwe samenwerking in de groep kunnen organisaties in de Benelux en Scandinavië uit de expertise van elk bedrijf in deze gemeenschap putten.

The Digital Neighborhood logo
Perspagina True

Perspagina

Perspagina True

Volg de laatste ontwikkelingen over True. Op PR.co vind je een handig nieuwsoverzicht en informatie voor perscontacten.

Brand assets van True
Brand assets van True

Brand assets

Brand assets van True

Ons logo gebruiken voor communicatie over ons merk? In onze Brand Asset-pack vind je het logo van True in de diverse formaten en het juiste kleurgebruik.

Actueel

Server infrastructuur: Infrastructure as a Service (IaaS) versus Platform as a Service (PaaS)
True sluit zich aan bij Dutch Cloud Community
Wendbare IT-inrichting? Blijf bij je vak en outsource wat niet je specialisme is

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.