Over True

Partner voor digital minded bedrijven

Wij zijn True, partner voor digital minded bedrijven. Sinds 2000 helpen we bedrijven met de continuïteit en modernisatie van missiekritische applicaties zoals websites en web- en mobiele applicaties, e-commerce-omgevingen.

Bedrijven die met ons samenwerken realiseren meer groei en zijn innovatiever omdat ze meer tijd overhouden voor de ontwikkeling van hun online product of dienst of de dagelijkse werkzaamheden.

True werkt onder andere voor:

Over True klanten

Waar we mee helpen

Applicaties beschikbaar houden

True host applicaties die 24/7 beschikbaar moeten zijn, bijvoorbeeld vanwege veiligheid of piekverkeer. Hosting gebeurt in een van onze eigen datacenters binnen onze private cloud of in Microsoft Azure.

Applicaties moderniseren

True helpt bedrijven die monolitische applicaties willen moderniseren met behulp van cloud-native technologie. Onze DevOps Engineers staan klaar voor adviezen, inrichting en beheer.

Applicaties beveiligen

True richt zich binnen alle managed services op maximale veiligheid. We hebben een toegewijd security-team en een flink arsenaal aan aanvullende diensten zoals security-audits en een anti-DDoS-platform.

Over True diensten

Voor wie we het doen

Over True AMBER Alert case
Blog – Amber Alert

Een hostingplatform gebouwd om levens te redden

True hosting klant Deviant object storage
Case – Uitgeverij Deviant

“Object store van True laat ons sneller en efficiënter content uitserveren”

True hosting klant Meditation Moments
Case – Meditation Moments

Schaalbaar blijven wanneer je app groeit van 0 naar 260.000 gebruikers

Branches waar we van houden

E-commerce

E-commerce bedrijven komen bij ons terecht als zij de laadtijden van hun platform, en daarmee de conversie willen verhogen.

Software-as-a-Service

Onze doorgewinterde experts helpen Software-as-a-Service bedrijven in het continu kunnen leveren van nieuwe software via de cloud.

Digital Agencies

Topkwaliteit tegen topsnelheid aanbieden. Dat is wat we met onze hosting beloven. Internetbureaus die met True samenwerken hoeven zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid en prestaties van de webprojecten van haar opdrachtgevers.

Over True branches

Onderdeel van Broad Horizon

True is onderdeel van Broad Horizon, strategisch partner voor organisaties die met inzet van geavanceerde technologie marktleider willen zijn in hun branche. Samen met 400 andere specialisten zetten we ons dagelijks in om de wereld slimmer, wendbaarder en digitaler te maken.

Perspagina

Volg de laatste ontwikkelingen over True. Op PR.co vindt u een handig nieuwsoverzicht en informatie voor perscontacten.

Over True pers

Brand Assets

Ons logo gebruiken voor communicatie over ons merk? In onze Brand Asset-pack vindt u het logo van True in de diverse formaten en het juiste kleurgebruik.

Over True logo-gebruik
Neem contact op met True in Amsterdam

Amsterdam

Telefoon


020 305 97 50

Bezoekadres

Keienbergweg 100
1101 GH Amsterdam
The Netherlands