Seminar – 14.06.2017

Hoe faciliteert u een modern kantoor?

Let op! Per 1 juni is True Workspace onderdeel van Pink Elephant. Informatie over workspace-evenementen vindt je voortaan op de website van Pink Elephant.

Hoe faciliteert u een modern kantoor?

Op donderdag 14 juni organiseert House of Engagement samen met haar zusterorganisaties Breinwave en True een seminar over onze oplossingen voor de advocatuur. Graag gaan wij met u de discussie aan over hoe u voor uw kantoor de praktijkgroepen kunt laten groeien, door de inzet van slimme en effectieve relatie management processen en een moderne werkplek.

Relatie management

Altijd een compleet inzicht in bestaande klantrelaties zorgt voor meer grip op cliënten, een duidelijkere positionering en een hogere retentiegraad. Dit resulteert uiteraard in groei voor de praktijkgroepen. Wij helpen advocatenkantoren door enerzijds de pijn van de invoer te verzachten en anderzijds de benefits van data vastleggen en delen te tonen. Wij hebben de werkprocessen van een advocatenkantoor vertaald naar een CRM oplossing voor de advocatuur gebaseerd op de krachtige technologie van Microsoft.

Legal Workspace

Veel gehoorde kritiek binnen de advocatuur is dat alle benodigde informatie voor een advocaat momenteel via tal van verschillende systemen te benaderen is. Matters, tijdschrijven, financiële data, relationele informatie, etc. Bovendien is deze informatie nog lang niet binnen iedere organisatie vanaf elke plek of op mobiele devices veilig beschikbaar. Hiervoor ontwikkelden wij een digitale werkomgeving die volledig is ingericht op de manier waarop een advocaat wil werken en tegelijkertijd veilig, compliant en schaalbaar is.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

15:00 Ontvangst
15:15 De moderne Legal Workspace
16:00 Legal CRM: De oplossing
16:45 Legal CRM: De business case
17:30 Borrel

Tijdens de borrel is er de mogelijkheid om dieper in gesprek te gaan over onderwerpen zoals IT architectuur, artificial intelligence, CRM, Legal Workspace en meer. Heeft u al een specifiek onderwerp waarover u in gesprek wilt? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier, dan koppelen wij u alvast aan één van onze specialisten!

Voor wie

Wij organiseren dit event voor business development managers, IT managers, CRM en datamanagers, kantoordirecteuren en marketing managers van advocatenkantoren.

Locatie

True B.V.
Keienbergweg 100
1101 GH Amsterdam

Datum

14 juni 2018
15:00u - 18:30u

Evenement gesloten

Sprekers

Nick de Heer
House of, Engagement

Johan van Wijk
Business Consultant, Breinwave

Aanmelden en meer informatie via