Meerdere nationale en internationale verbindingen

Netwerk

True faciliteert een privaat, werelddekkend netwerk met vele verbindingen naar hoogwaardige Internet Exchanges en Transit-providers.

Privaat internationaal netwerk

Lever content overal ter wereld af via het True Next-Gen netwerk. True faciliteert een privaat, werelddekkend netwerk met veelvuldige verbindingen naar hoogwaardige Internet Exchanges en Transit-providers.

Redundante ring

Tussen de True-datacenters ligt een private, redundante fiberring. Elke router heeft meerdere verbindingen met nationale en internationale partijen voor maximale snelheid en beschikbaarheid.

Locatie onafhankelijk

De operationele datacentra in Amsterdam zijn uitgerust met redundante routers, onderling verbonden via een dubbele gekruiste 10 Gigabit ring. True biedt High Availability dubbele datacenter concepten wanneer u niet afhankelijk wilt zijn van één locatie.

Capaciteit

Het True-netwerk kan tot 3,6 Terabyte afhandelen en is met een totale capaciteit van ongeveer tachtig Gigabit verbonden met internet. Meer dan negenhonderd private peerings-sessies zijn gesloten om onderling verkeer met private partijen uit te wisselen.

Bandbreedte bundels op maat

Het netwerk van True is overal aanwezig. Dat wil niet zeggen dat we ook overal dezelfde prijs rekenen. Bij grote hoeveelheden bandbreedte kunnen we het gedrag van uw verkeer meenemen. Zodoende bent u voordelig uit.

Enterprises

Met de Enterprise hosting oplossing van True beschikt u over een kwalitatief hoogwaardig en schaalbaar hostingplatform voor al uw bedrijfsapplicaties.

Bekijk solution

Haal ook het maximale uit je online wereld.
Bel ons op 020 305 97 50 of laat ons contact opnemen met jou.