IMPRES

Digitaal bureau IMPRES creƫert online impact voor en met jou

Strategie, creativiteit, techniek en online marketing gaan bij IMPRES hand in hand.

Wij creƫren online impact vanuit het prachtige Zwolle en weten als geen ander hoe online werkt. Van jouw vraag maken we onze uitdaging. Complexe dingen maken we simpel. Strategie, creativiteit, techniek en online marketing gaan bij ons hand in hand.

Wij ontwerpen en ontwikkelen digitale oplossingen met een sterke focus op conversie. Denk aan websites, webapplicaties, platformen, intranetten en webportalen. Door middel van creatieve en converterende online marketincampagnes zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf online beter zichtbaar wordt en jouw strategische doelstellingen worden behaald. Hier gebruiken we allerlei tools voor maar bovenal onze eigen expertise en ervaring.

Wij zoeken altijd de frontlinies van het internet op om tot het allerbeste resultaat te komen. We werken niet vĆ³Ć³r maar mĆ©t jou en zijn ervan overtuigd dat vertrouwen en eerlijkheid zorgen voor de beste samenwerking.

Digital Agency IMPRES logo
Nick Buitenhuis van IMPRES

“We willen onze klanten simpelweg Ć©cht helpen en maken van jouw vraag graag onze uitdaging!”

Nick Buitenhuis - IMPRES

Specialismes:

Strategie en advies, Concept & design, Webdevelopment, Online marketing, Kennisdeler, Maatwerk, Hosting

Cases van IMPRES

IMPRES businesscase Euroma

Wij ontwikkelden een online inspiratieplatform voor Euroma.nl: maandelijks halen meer dan 10.000 familie- en experimentele koks inspiratie van dit platform.

IMPRES businesscase SMT Netwerk

Wij zorgden voor volledige digitalisering en automatisering van processen van SMT: een full service distributiebedrijf van machines (o.a. Volvo en Sennebogen).

Wij creƫerden resultaatgerichte en rendabele online marketingcampagnes voor Pouw Automotive. Deze droegen bij aan de (marketing)bedrijfsdoelstellingen.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Lees de nieuwste verhalen op ons blog

News - 25.08.2017

Donderdag 24 augustus vond de WooCommerce & WordPress Meetup plaats op het hoofdkantoor van True. Deze eerste kick-off van de nieuwe Meetup-groep stond in het teken van keuzes die je kunt maken bij een WooCommerce-webshop, securityrisicoā€™s van WordPress en de psychologische aspecten van webshopbetalingen. Een mini-reportage. The Mother of Code: Ines van Essen De eerste […]

Cloud - 22.09.2020

Begin 2020 heeft True samen met de branchevereninging Dutch Digital Agencies het onderzoeksrapport ‘Tap into the future’ gepubliceerd. Als aanvulling op het rapport nodigden we ook een aantal agencies bij ons uit, volledige coronaproof natuurlijk, om de resultaten van het onderzoek te bespreken in een rondetafeldiscussie. Hieronder een verslag van de rondetafeldiscussie over technologie en […]

Cloud - 06.02.2020

Ontwikkelaars willen steeds vaker volledige inzicht in de werking van de webapplicatie. Dit is handig voor het testen van bepaalde features of juist het troubleshooten als er iets verkeerd gaat. Naast reguliere monitoringtools bestaan er ook tools die de prestaties van alle componenten in je applicatie kunnen monitoren. Application Performance Monitoring tools bieden een uitkomst. […]

    Vraag offerte aan

    Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.