Inspire

Webapplicaties en mobiele apps met impact

Digitaal bureau in Utrecht voor digitale producten en diensten op maat

Vanuit het hart van Utrecht realiseren we op maat gemaakte digitale producten en diensten waarmee organisaties hun klanten succesvol bedienen. Als geen ander weten we hoe je de technologie die daarvoor nodig is slim ontwikkelt. Het uitdenken, ontwikkelen, lanceren en beheren van interactieve websites, geavanceerde webapplicaties en slimme mobiele apps doen we met een intense focus op onze opdrachtgevers en hun klanten.

Wij houden van uitdagingen waarbij we voelen dat we écht een verschil kunnen maken. Dat inspireert ons. Bij zulke projecten willen we het uiterste uit onszelf en de opdrachtgever halen. Onze manier van werken is dan ook gebaseerd op ontwikkelmethoden waarin we nauw met klanten samenwerken.

Inspire werkt onder meer voor sectoren waar informatiebeveiliging van groot belang is. Zo ontwikkelen we apps voor de zorg, waar vaak met gevoelige data wordt gewerkt. Omdat informatiebeveiliging en privacy bij de ontwikkeling van software steeds belangrijkere thema’s zijn, vinden wij het cruciaal om onze werkwijze door een onafhankelijke partij te laten controleren. Om die reden is Inspire gecertificeerd voor ISO 27001, de internationale norm voor informatiebeveiliging.

Inspire - logo
Floris Vlasveld van Inspire - Partner van True

“Impact maken is ons doel, technische expertise is onze kracht.”

Floris Vlasveld

Specialismes:

Concepting, Development, Websites, Webapplicaties, Mobiele apps, Ruby on rails, React en React native, Startups & Scaleups, Cure & Care, Onderwijs & Onderzoek, Non-profits & NGO’s

Cases van Inspire

TypeTopia online typcursus - Case van Inspire

Leren typen saai? Niet met TypeTopia, de online typecursus waarin kinderen de hoofdrolspeler zijn in een spannend ruimteavontuur en met geweldige games leren blindtypen.

Untire app - Case van Inspire

De Untire app van Tired of Cancer is erop gericht kankerpatiënten te leren omgaan met extreme vermoeidheid en zo de kwaliteit van leven te verbeteren.

DiabetesType1.nl voor betrouwbare informatie over Diabetes - Case van Inspire

DiabetesType1.nl is het online platform van het Diabetes Fonds, waar patiënten en hun naasten betrouwbare informatie vinden en ervaringen kunnen uitwisselen.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Lees de nieuwste verhalen op ons blog

News - 09.07.2019

De documentaire ‘Decode: Container Technology’ is een open exploratie naar de opkomst, uitdagingen en toekomst van containertechnologie en het populaire orkestratieplatform Kubernetes. Bekijk de documentaire Managed hostingprovider True presenteert vandaag zijn documentaire over containertechnologie en Kubernetes. In de 20 minuten durende documentaire vertellen IT-experts van onder andere Microsoft, Nu.nl, Rancher, CarePay, Twill, True en LaunchAI […]

Hosting - 12.06.2019

AMSTERDAM, 12 juni 2019 – Sinds vandaag starten we een nieuwe dienst: Managed Kubernetes. Begin dit jaar begon True met een besloten betatest bij een kleine groep klanten om de dienst te optimaliseren. “Alle tests zijn succesvol uitgevoerd. Het platform is nu klaar om containerworkloads in productie-omgevingen te draaien”, vertelt Daniël de Groot, Teamlead Managed […]

Hosting - 11.06.2019

Wie met containers en Kubernetes aan de slag gaat moet zich ineens een heel andere manier van denken eigen maken. Jan-Paul van Burgsteden, één van de oprichters van True, legt dat in een aantal duidelijke voorbeelden uit. Dit artikel verscheen eerder op Computerworld.nl Het grote voordeel van containers is dat het werken ermee een heel […]

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.