Inspire

Webapplicaties en mobiele apps met impact

Digitaal bureau in Utrecht voor digitale producten en diensten op maat

Vanuit het hart van Utrecht realiseren we op maat gemaakte digitale producten en diensten waarmee organisaties hun klanten succesvol bedienen. Als geen ander weten we hoe je de technologie die daarvoor nodig is slim ontwikkelt. Het uitdenken, ontwikkelen, lanceren en beheren van interactieve websites, geavanceerde webapplicaties en slimme mobiele apps doen we met een intense focus op onze opdrachtgevers en hun klanten.

Wij houden van uitdagingen waarbij we voelen dat we écht een verschil kunnen maken. Dat inspireert ons. Bij zulke projecten willen we het uiterste uit onszelf en de opdrachtgever halen. Onze manier van werken is dan ook gebaseerd op ontwikkelmethoden waarin we nauw met klanten samenwerken.

Inspire werkt onder meer voor sectoren waar informatiebeveiliging van groot belang is. Zo ontwikkelen we apps voor de zorg, waar vaak met gevoelige data wordt gewerkt. Omdat informatiebeveiliging en privacy bij de ontwikkeling van software steeds belangrijkere thema’s zijn, vinden wij het cruciaal om onze werkwijze door een onafhankelijke partij te laten controleren. Om die reden is Inspire gecertificeerd voor ISO 27001, de internationale norm voor informatiebeveiliging.

Inspire - logo
Floris Vlasveld van Inspire - Partner van True

“Impact maken is ons doel, technische expertise is onze kracht.”

Floris Vlasveld

Specialismes:

Concepting, Development, Websites, Webapplicaties, Mobiele apps, Ruby on rails, React en React native, Startups & Scaleups, Cure & Care, Onderwijs & Onderzoek, Non-profits & NGO’s

Cases van Inspire

TypeTopia online typcursus - Case van Inspire

Leren typen saai? Niet met TypeTopia, de online typecursus waarin kinderen de hoofdrolspeler zijn in een spannend ruimteavontuur en met geweldige games leren blindtypen.

Untire app - Case van Inspire

De Untire app van Tired of Cancer is erop gericht kankerpatiënten te leren omgaan met extreme vermoeidheid en zo de kwaliteit van leven te verbeteren.

DiabetesType1.nl voor betrouwbare informatie over Diabetes - Case van Inspire

DiabetesType1.nl is het online platform van het Diabetes Fonds, waar patiënten en hun naasten betrouwbare informatie vinden en ervaringen kunnen uitwisselen.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Lees de nieuwste verhalen op ons blog

8-webhosting-trends-voor-2019

Cloud - 09.01.2019

Het maken van digitale producten zoals websites en applicaties is sterk onderhevig aan veranderingen. Nieuwe manieren van werken en technologieën verschijnen constant in het speelveld en maken het werk van de developer een stuk eenvoudiger. Ontwikkelingen die wij nauwlettend in de gaten houden het komende jaar? Public cloud, microservices, containers, Security-as-a-Service, no-code platforms en de […]

Betrouwbare hosting platform voor AMBER Alert

News - 29.03.2018

AMSTERDAM, maart 2018 – De website en het hostingplatform van AMBER Alert is sinds vandaag krachtiger dan ooit. Het Amsterdamse hostingbedrijf True houdt sinds kort het AMBER Alert-platform, waaronder de website van het vermiste kinderen-alarm, 24 uur per dag en zeven dagen per week in de lucht. Wanneer een kind vermist raakt, is de AMBER Alert-website voortaan […]

laravel-55-lts

Technology - 01.09.2017

Naast Zend Framework en Symfony wordt Laravel gezien als een van de meest populaire PHP-frameworks van dit moment. De behulpzame community, uitgebreide (video)resources (LaraCasts) en documentatie is voor veel developers een reden om te ontwikkelen met het framework. Afgelopen woensdag kwam versie 5.5 uit.  Een paar van die nieuwe functionaliteiten lees je hier. Long term […]

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vraag offerte aan

Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.