Lightbase

Mobiele apps & online platforms om trots op te zijn

Efficiënt en slim mobiele apps en online platforms ontwikkelen

Efficiënt en slim ontwikkelen, dat is de kracht van Lightbase. Lightbase is opgericht in 2017 en bestaat uit een team van vakmensen die non-stop bezig zijn met digital. Elke dag werkt het team van Lightbase met plezier aan nuttige platforms en apps voor ambitieuze bedrijven die geen genoegen nemen met standaardsoftware. Dankzij specialisatie en standaardisatie hebben ze een ijzersterk ontwikkelproces staan waardoor ze efficiënt en veilig kunnen bouwen.

Lightbase maakt online platforms op maat, zodat je over het best passende platform voor je business beschikt. Denk aan platforms die processen digitaliseren, communicatie faciliteren, informatie verspreiden of gebruikers online zaken laten regelen.

Daarnaast ontwikkelt Lightbase mobiele apps van begint tot eind, van design tot support, van 1.0 tot doorontwikkeling. Met diepgaande expertise tillen ze de gebruikerservaring van applicaties naar een hoog niveau.

“Door de hosting bij True onder te brengen, kunnen onze klanten genieten van nóg stabielere hosting. Het geeft ons ook de ruimte om te kunnen focussen op onze kernactiviteiten: het ontwikkelen van steengoede online platforms en apps”, zegt Mathijs Vreeman, founder en CEO van Lightbase. “We zien er naar uit om samen met True op te trekken, meer waarde te creëren voor onze klanten en bovenal veel van elkaar te leren. Om uiteindelijk onze ambitie te verwezenlijken: de beste platformbouwer van Nederland worden.”

Lightbase logo
Mathijs Vreeman

“Met vakmanschap, jarenlange ervaring en een laserfocus op mobiele apps en online platforms kun je vertrouwen op kwaliteit in alle aspecten.”

Mathijs Vreeman, founder & CEO Lightbase

Specialismes:

React, node.js, next.js, UX design, UI design, react native app, platform, webapplicatie, scrum

Cases van Lightbase

Lightbase case Gemeente Emmen

Voor de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn heeft Lightbase het Platform Gemeentelijke Regelingen gerealiseerd: een bijzondere webshop voor minima.

Lightbase case Bovag

Lightbase heeft de app van viaBOVAG.nl ontwikkeld. viaBOVAG.nl is het online occasion-platform van BOVAG: de brancheorganisatie van o.a. automobiel-, fiets-, motor- en kampeerbedrijven.

Lightbase case OpenDeur

Lightbase heeft OpenDeur.nl gebouwd: een makelaarsplatform waarmee woningeigenaren met een hoge mate van automatisering hun huis kunnen verkopen.

Haal maximale prestaties uit jouw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat je developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.