Loyals

Het brand communicatiebureau voor de wereld van morgen

Altijd op zoek naar de ‘next big thing’

De markt verandert constant. Het is niet aan ons om bij te blijven, maar juist voorop te blijven lopen. Op deze manier kunnen wij adviseren en blijven co-creëren met onze klanten. Zo zorgen we dat ook zij klaar zijn voor de toekomst.

We zijn gebouwd op een sterke online backbone, maar geloven ook juist in goede creatie, design en live (brand) events. Onze analisten begrijpen de kracht van data en weten hoe ze deze data kunnen gebruiken. Of die nu uit social media komt, van een website of uit een event.

Alleen met doelen kunnen wij onze klanten laten groeien. Dat mag duidelijk zijn. Maar starten altijd van binnenuit, de ‘core’ van de organisatie. Want als je vanuit de core werkt, ben je altijd authentiek. Of we nu co-creëren met onze klanten aan hun merkbeleving of aan een nieuw campagneconcept. Dit doen we volgens de Loyals ‘Cut the crap’ marketingmethode.

Onze specialisten weten precies de juiste marketingcommunicatiemix in te zetten om doelen te behalen. Zij zijn niet bang deze producten weer te veranderen, als de markt daarom vraagt. Want constant verandering betekent ook constant kansen!

Logo van Loyals
Youri Lieberton van Loyals

“Wij helpen bedrijven om nog beter te worden, door samen te bouwen aan een ijzersterke basis voor hun communicatie.”

Youri Lieberton - Loyals

Specialismes:

Strategie, Branding, Conceptontwikkeling, Campagnes, Design, Web Development, Webdesign, Hosting, Online Marketing, Events

Cases van Loyals

Case van Loyals - Fincade

Fincade (eerst: Qompetence) zocht een partner die ze kon begeleiden in een rebranding: een nieuwe naam, huisstijl, corporate website & employer website. De doelstelling: de markt veroveren.

LUTZ case van Loyals

Modezaak LUTZ wilde totale online en offline integratie. We startten met webdesign, en pakten door met datakoppelingen, bestelhistorie en online contactmomenten met stijladviseurs.

Storyteller - Het eigen biermerk van Loyals

We trokken de stoute schoenen aan en benaderden een aantal bedrijven om met een oldschool beertruck (met ons eigen merk bier!) de VrijMiBo te verzorgen voor het personeel.

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus

Lees de nieuwste verhalen op ons blog

Achtergrond - 08.03.2018

De oplettende bezoeker zal het zijn opgevallen: sinds afgelopen maandag is het KPN-logo rechts naast de zoekbalk op de desktopversie van Hardware.Info verdwenen en staat er een “Hosted by True” logo voor in de plaats. Dat is echter bepaald niet de enige wijziging van de laatste dagen. Wellicht heb je ook een of twee keer […]

laravel-55-lts

Technology - 01.09.2017

Naast Zend Framework en Symfony wordt Laravel gezien als een van de meest populaire PHP-frameworks van dit moment. De behulpzame community, uitgebreide (video)resources (LaraCasts) en documentatie is voor veel developers een reden om te ontwikkelen met het framework. Afgelopen woensdag kwam versie 5.5 uit.  Een paar van die nieuwe functionaliteiten lees je hier. Long term […]

woocommerce-wordpress-meetup

Events - 25.08.2017

Donderdag 24 augustus vond de WooCommerce & WordPress Meetup plaats op het hoofdkantoor van True. Deze eerste kick-off van de nieuwe Meetup-groep stond in het teken van keuzes die je kunt maken bij een WooCommerce-webshop, securityrisico’s van WordPress en de psychologische aspecten van webshopbetalingen. Een mini-reportage. The Mother of Code: Ines van Essen   De […]

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

Vertel ons uw uitdagingen

Vul onderstaand formulier in om direct met True in contact te komen.