Sluijmer Multimedia

Verbindt grensverleggende technologieën met een frisse kijk op design en content

In een jong bedrijf kan net even wat meer

Dat is niet alleen ons motto, maar ook onze missie. Zo komen we bijvoorbeeld gewoon onze afspraken na. We hechten waarde aan persoonlijk, frequent contact. Bij ons praat je niet tegen een robot of een helpdesk, maar tegen de mensen die daadwerkelijk bij jouw project betrokken zijn.

Elk project benaderen we als een nieuwe kans, met nieuwe mogelijkheden. We houden niet vast aan één formule, want wij geloven dat ieder project recht heeft op een eigen, bijpassende benadering.

Ons hechte, gedreven team bestaat uit jonge, talentvolle ontwikkelaars, marketeers en experts op het gebied van fotografie en film, die niet kunnen wachten om te beginnen aan een nieuwe uitdaging: jouw uitdaging.

Sluijmer Multimedia - logo
Sluijmer Multimedia - Micheal Sluijmer

“Enthousiast, vindingrijk en vakkundig. Dat is ons team.”

Michael Sluijmer - Sluijmer Multimedia

Specialismes:

Webdevelopment, Webdesign, Webapplicaties, WordPress, Laravel, Magento, Merkontwikkeling, Online marketing, Audiovisuele producties

Cases van Sluijmer Multimedia

LetsGoDigital case van Sluijmer Multimedia

Als één van de grondleggers op het gebied van online informatievoorziening is LetsGoDigital sinds 1999 actief als digitaal magazine over de industrie van Digital Imaging.

Online Uitvaartzorg door Sluijmer Multimedia

Vergaande persoonlijke aandacht via het digitale kanaal. Transparantie & eenvoud kenmerken de diensten van Online Uitvaartzorg.

FIT12 door Sluijmer Media

Van ‘GetSummerproof’ naar FIT12, een totale herziening van de huisstijl. Met een fantastische privé studio, personal trainers en de nieuwe website kunnen ze er tegenaan!

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Lees de nieuwste verhalen op ons blog

Development - 01.09.2017

Naast Zend Framework en Symfony wordt Laravel gezien als een van de meest populaire PHP-frameworks van dit moment. De behulpzame community, uitgebreide (video)resources (LaraCasts) en documentatie is voor veel developers een reden om te ontwikkelen met het framework. Afgelopen woensdag kwam versie 5.5 uit. Een paar van die nieuwe functionaliteiten lees je hier. Long term […]

News - 25.08.2017

Donderdag 24 augustus vond de WooCommerce & WordPress Meetup plaats op het hoofdkantoor van True. Deze eerste kick-off van de nieuwe Meetup-groep stond in het teken van keuzes die je kunt maken bij een WooCommerce-webshop, securityrisico’s van WordPress en de psychologische aspecten van webshopbetalingen. Een mini-reportage. The Mother of Code: Ines van Essen De eerste […]

CMS - 13.06.2017

Afgelopen week bracht WordPress haar nieuwste versie, WordPress 4.8, uit. Traditiegetrouw draagt ook deze editie de bijnaam van een jazzmuzikant, dit keer Bill Evans. Hoewel 4.8 minder spannende features dan 4.7 bevat, is dit hét moment om te updaten mocht je dat nog niet gedaan hebben. In dit artikel de belangrijkste nieuwe features op een […]

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel 0800 - BEL TRUE of laat ons contact opnemen met u.
Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.
Stel uw vraag direct aan een van onze specialisten via de chat.

    Vraag offerte aan

    Vul onderstaand formulier in. True neemt zo snel mogelijk contact met u op.