Sluijmer Multimedia

Verbindt grensverleggende technologieën met een frisse kijk op design en content

In een jong bedrijf kan net even wat meer

Dat is niet alleen ons motto, maar ook onze missie. Zo komen we bijvoorbeeld gewoon onze afspraken na. We hechten waarde aan persoonlijk, frequent contact. Bij ons praat je niet tegen een robot of een helpdesk, maar tegen de mensen die daadwerkelijk bij jouw project betrokken zijn.

Elk project benaderen we als een nieuwe kans, met nieuwe mogelijkheden. We houden niet vast aan één formule, want wij geloven dat ieder project recht heeft op een eigen, bijpassende benadering.

Ons hechte, gedreven team bestaat uit jonge, talentvolle ontwikkelaars, marketeers en experts op het gebied van fotografie en film, die niet kunnen wachten om te beginnen aan een nieuwe uitdaging: jouw uitdaging.

Sluijmer Multimedia - logo

Specialismes:

Webdevelopment, Webdesign, Webapplicaties, WordPress, Laravel, Magento, Merkontwikkeling, Online marketing, Audiovisuele producties

Cases van Sluijmer Multimedia

LetsGoDigital case van Sluijmer Multimedia

Als één van de grondleggers op het gebied van online informatievoorziening is LetsGoDigital sinds 1999 actief als digitaal magazine over de industrie van Digital Imaging.

Online Uitvaartzorg door Sluijmer Multimedia

Vergaande persoonlijke aandacht via het digitale kanaal. Transparantie & eenvoud kenmerken de diensten van Online Uitvaartzorg.

FIT12 door Sluijmer Media

Van ‘GetSummerproof’ naar FIT12, een totale herziening van de huisstijl. Met een fantastische privé studio, personal trainers en de nieuwe website kunnen ze er tegenaan!

Haal maximale prestaties uit uw webprojecten

Het is ondoenlijk om als webbureau ook specialist te zijn op het gebied van server- en softwaretechnieken. Voorkom dat uw developers tijd verliezen met de opzet en optimalisatie van hostingomgevingen. Word webbureaupartner van True.

hosting voor webbureaus en digital agencies

Neem contact op met een van onze hostingexperts

Bel mij

Bel mij

Direct een specialist aan de lijn.

mail ons

mail ons

Bereik de True specialisten via e-mail.

chat direct

chat direct

Voor een snelle vraag, gebruik de chat.